Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Паперові новорічні іграшки

Давай разом!

Робити разом ялинкові прикраси з паперу так весело! Гірлянди, сніжинки, зірки, паперові каскади - ви можете зробити це все точно за інструкціями чи проявити фантазію та вигадати на основі наших нові цікаві прикраси.

Англійська гірлянда

Візьміть шматок червоного, зеленого, блакитного паперу шириною 15 см, складіть гармошкою, на передній частині намалюйте дзвоник, виріжте по контуру. Гірлянда готова!

Блискуча гірлянда

Для неї знадобляться: нерозчинний клей і пензлик, н, різнокольорові соломинки, що гнуться, різнокольорові лелітки, кухоль, старий журнал. Розкрийте старий журнал і висипте на згин блестинки. Намажте соломинки клеєм і потім посипте блестинками. Поставте сушитися в кухоль. Повторіть те ж саме з іншими соломинками. Струсіть блестинки, що залишилися, назад у коробку. Розріжте соломинку на шматочки 2-3 см. Штопальною голкою продіньте крізь них шерстяну нитку. Закріпіть першу «намистину», зав´язавши на нитці вузол. Якщо немає блестинок, можна спробувати загорнути соломинки в шматочки фольги. Перш ніж розрізати соломинку, закріпіть фольгу клейкою стрічкою.

Паперовий каскад

Знадобиться: картонний циліндр з-під кухонної фольги, клей ПВА, блискучий папір з узором (у який подарунки загортають), клейка тонка стрічка, фольга.
Загорніть картонний циліндр у фольгу, загніть краї всередину. З блискучого яскравого обгортувального паперу виріжте 2 шматки: один 16x16 см, інший — 10x16 см. З паперу з узором виріжте два шматки 14x16 см. Відступіть 2 см від краю і накресліть лінію на листі. Виконайте те ж саме зі всіма чотирма листами. З протилежного краю прорізайте смужки шириною близько 1 см. Візьміть менший із шматків паперу з орнаментом.
Прикріплюйте папір лицьовою стороною всередину. Прикріпіть потім широкі листи блискучого паперу і паперу з орнаментом. Переверніть циліндр і легенько струсіть його так, щоб папір вивернувся своєю лицьовою стороною. Виріжте різноманітні фігурки з складеного блискучого паперу і приклейте їх до кінців смужок; ви можете також прикріпити великі лелітки або розгладжені фантики. Повісьте вашу прикрасу там, де воно може гойдатися і бл
ищати на світлу. Малюки можуть самі зробити гірлянди з саморобних прапорців з наклеєними контурами тварин, сніжинок і всього того, що вони самі придумають, намалюють і виріжуть.
Паперовий каскад

Зірка №1

Виріжте 2 зірки (те ж саме можна зробити зі сніжинками) з щільного паперу або тонкого картону. Обклейте обидві сторони кожної блестинками. Залиште висихати. Зробіть надріз, як показано на малюнку. З´єднайте зірки разом і прикріпіть петельку. Зверху прикріпіть бант.
Зірка №1

Зірка №2

Виріжте дві однакові зірки з кольорового паперу, намажте клеєм, покладіть вату на одну, накрийте другою. Не забудьте зробити петельку з ниточки. Так у вас вийде об’ємна м’яка зірочка.

Зірка Джексона

Спосіб виготовлення цієї зірки пропонує англійський майстер оригамі (оригамі — японське мистецтво складання фігурок з паперу) і дизайнер Джексон.
1. Перегніть квадрат по діагоналі.
2. Зігніть до діагоналі ліву верхню сторону.
3. Підніміть догори нижній трикутник.
4. Зігніть верхню сторону.
5. Перевірте результат і переверніть фігурку.
6. Лівий і правий кути зігніть до центральної вертикалі.
7. Зігніть внутрішні сторони трикутників, що вийшли, до їх зовнішніх сторін.
8. Зігніть фігурку навпіл під прямим кутом і трохи розпряміть нижні частини.
9. Принцип з´єднання двох модулів. Права вставка до упору входить в ліву кишеню.
10.Чотири модулі утворюють красиву зірочку.
Зірка Джексона

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

Плануємо дитячу вечірку на Китайський Новий Рік

Святкування Китайського Нового Року у нас не таке популярне, проте для малечі – це відмінний привід повеселитися і почати знайомство з цікавою китайською культурою. Дітлахи будуть в захваті від такої вечірки! А про те, як її організувати, ми поговоримо далі...

Українські традиції Святого Вечора

Скільки чудових традицій має наш народ! Але сьогодні, нажаль, мало хто їх шанує і продовжує пропагувати, плекати у своїх сім’ях. Чи то соромимось, чи не надаємо цьому значення, чи просто не знаємо їх?

Як захистити новорічну ялинку від тоддлера

Звичайно ж, ніхто не хоче, щоб тоддлер поламав або завалив новорічну ялинку, тим більше – щоб вона впала на нього. Тому сьогодні ми поділимося з вами порадами, які допоможуть уникнути таких неприємностей.

Новорічний декор своїми руками: ідеї та інструкції

Новий Рік – це час, коли кожен куточок нашого дому наповнюється святковою атмосферою. Що може бути краще, ніж додати особливу чарівність вашому святковому декору? Авжеж, створити його власноруч. Особливо популярними в останні роки стали пігменти для епоксидної смоли, які дозволяють створити неймовірні новорічні прикраси. Для тих, хто шукає якісні матеріали для цього, компанія EPOXYMART, яка є офіційним дистриб'ютором італійських смол в Україні, пропонує широкий асортимент продукції. Ознайомитися з асортиментом можна за посиланням https://www.epoxymart.com.ua/.