Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Свято-не-вдома

Ми не вдома. Та нам весело!

Свято, звичайно, можна влаштувати удома, та, якщо є можливість, можна спробувати зібрати гостей вашої дитини десь у цікавому місці: від дитячого розважального центру до фаст-фуду. Звичайно, уже сам факт перебування у новому місці зацікавить дітей та зробить день народження більш цікавим, та, якщо у вас не буде хоча б приблизного сценарію, діти можуть засумувать. У будь якому випадку ви маєте бути готовими до будь-якого розвитку подій. Тому для вас – наші ідеї для «свят не вдома».

Нарис дитячого сценарію «Зоряні війни»

Де: у дитячому боулінгу або спортивному клубі.

Реквізит: костюми космічних мандрівників, «космічна їжа», запрошення з ракетами і зірками.

Сценарій: турнір по боулінгу припускає змагання. Щоб зробити його більш цікавим, розкажіть малюкам, що ви знаходитеся в космічному кораблі, а розставлені на доріжці кеглі – кораблі прибульців. Знищити ворожі ракети зможуть тільки кулі бойових снарядів і точний приціл.

Нарис дитячого сценарію «Обід з улюбленою іграшкою»

Де: у ресторані швидкого харчування («Макдоналдс», «Ростікс» і т.і.).

Реквізит: улюблені іграшки вашої дитини і її гостей.

Сценарій: у фаст-фудах дні народження проходять за звичною схемою: кока-кола і бургери, клоуни, яскраві ковпачки й іменинний торт. Додайте до цього сценарію свою родзинку. Попросіть гостей вашого малюка принести з собою на свято улюблену іграшку. У перервах між стандартними конкурсами, коли дітей, що розігралися, потрібно трохи заспокоїти, посадіть їх за стіл і попросіть кожного розповісти про свого супутника - іграшку.

Нарис дитячого сценарію «Останній герой»

Де: у дитячому клубі або розважальному центрі.

Реквізит: тропічні фрукти, маски і макіяж тубільців, будь-які атрибути з арсеналу робинзонів, захисний тотем.

Сценарій: розробіть смугу перешкод на основі атракціонів або ігрових майданчиків дитячого клубу. Проводіть конкурси на «виживання» – той, хто програв, повинен залишити гру і стати глядачем, а переможець може отримати захисний тотем... Фантазуйте на тему робинзонів і останніх героїв, ваші діти це обов´язково оцінять і запам´ятають!

Нарис дитячого сценарію «Пікнік на узбіччі»

Де: на природі, в лісі, на дачній ділянці.

Реквізит: сосиски на шампурах, одноразовий посуд, покривало для пікніка і щільні подушки для того, щоб сидіти на траві.

Сценарій: Запропонуйте дітям зіграти в справжню дорослу вечірку: нехай самі (під вашим наглядом) смажать шашлик, вимовляють тости, розповідають один одному смішні історії. А якщо вони занудьгують, нехай у вашому запасі будуть вуличні конкурси.

Нарис дитячого сценарію «Диво-острів»

На цьому святі немає сторонніх спостерігачів, усі діти – активні учасники!
Де: на природі
Реквізит: у залежності від того, які будуть конкурси
Ведучі: Робінзон Крузо і П´ятниця

Справжня робинзонівська вечірка на дикому острові! Весела аборигенша П´ятниця і добрий Робінзон навчать дітей танцювати африканські танці, поводитися зі списом, ловити рибу, полювати на диких кіз, битися з шкідливими москітами. Навчать усьому, що просто необхідне для того, щоб вижити на нежилому острові!
Танець із П´ятницею
Танці – невід´ємна частина будь-якої вечірки. Чарівна П´ятниця запрошує хлоп´ят розучити її улюблену «Тумбу-юмбу». Під веселу африканську музику діти повторюють за аборигеншою її танець.
«Ласти»
Учасники діляться на дві команди. По черзі надягають ласти і біжать в них до стільця, що стоїть попереду, і назад. Перемагає найшвидша команда.
«Москіти»
Хлоп´ята діляться на дві команди. Кожній команді видається однакова кількість повітряних куль (москітів). За певний час, поки грає музика, учасникам гри потрібно закинути кулями іншу команду. Перемогла москітів та команда, біля якої опиниться менше куль.
Торт-змія. тіста зробіть форму, приготуйте крем, додайте в нього зелений харчовий фарбник. Прикрасьте змію збитими вершками і укладіть на зелений крем кокосову стружку.
Спідниця для аборигена! Вам буде потрібен гофрований папір, шнурок і ножиці.

Читайте ще про дитячі свята на нашому порталі:
Хлопчачі та дівчачий опорні святкові сценарії (ідеї до свят)
Новорічна гра: "Чи вірите ви, що..."
Шість ідей для дитячого сценарію Нового року
Підготовка до дня народження
Ігри до дня народження
Сценарій Хеллоуїна «День привидів»


(За матеріалами сайту Еатеринбург он-лайн )

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

Як організувати незабутній день народження для дитини

День народження для малюка – особлива подія. Це не просто дата, коли приходять його рідні та друзі і можна поїсти торт. Таким чином він розуміє, що оточуючі цінують те, що він народився, люблять його, можуть розділити радість, дарують йому увагу (а не тільки подарунки). Одне з найкращих місць для проведення свята - парк розваг для дітей. Тут можна підібрати для всієї компанії заняття за смаком набагато швидше, ніж вдома.

Як вибрати аніматорів на День народження дитини?

Важливим моментом в організації Дня народження для вашої дитини є анімація. Професійні аніматори можуть перетворити звичайне свято на незабутню пригоду для дітей та їхніх батьків. Однак, вибір аніматорів – це відповідальне завдання. Як правильно вибрати аніматорів на День народження дитини? Наша стаття розповість вам про це та допоможе зробити правильний вибір.

Чому важливо влаштовувати незабутні свята для своїх дітей

Дитячі свята є особливими подіями в житті кожного малюка. Вони наповнені радістю, веселощами і незабутніми спогадами. Організація свят для дітей має велике значення, оскільки створює особливу атмосферу, яка сприяє розвитку дитячої уяви, соціальних навичок та емоційного зростання. Однією з провідних компаній у сфері організації дитячих свят є https://radugamir.kiev.ua/uk/, яка пропонує широкий спектр послуг, включаючи:

День Батька: трохи історії та надихаючі цитати до свята

Свято День Батька присвячене чоловікам, які взяли на себе важливу роль батьківства. Цього дня ми дякуємо не лише татам, а й чоловікам, які стали для нас батьківськими постатями (дядько, дідусь, хрещений), за їхні жертви та відповідальність у нашому вихованні, відданість сім'ї.