Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Кілька порад: як стати ідеальною дружиною (частина 1)

Кілька порад: як стати ідеальною дружиною (частина 1)
 

У дружини беруть не випадково, і люблять їх на все життя. Кажуть, що любов - це хімія, якийсь алгоритм, або ще щось в цьому дусі. Але шлюби будуються саме на любові, це дуже важливий фундамент, як у будівництві будинку. Принаймні, так повинно бути.


Якщо ви - дружина, то чоловік вас може вважати не тільки своєю коханою, але і досконалістю, ідеалом, а досконалість, як відомо, не має меж. Але все ж таки, щоб бути гарною дружиною, потрібно багато чому вчитися, мати терпіння і витримку, це ціле мистецтво, осягнути яке нам дає подружнє життя.

Ніхто не каже, що стосунки чоловіка і дружини завжди повинні бути ідеальні, це величезна помилка. Навпаки, дуже важко буває знайти правильне рішення, підібрати потрібні слова, першою попросити вибачення... Але кожній з нас для свого чоловіка потрібно стати найкращою, єдиною, дружиною. Для цього існують декілька секретів.

- Чоловіки - дуже не дурні істоти. Вони чудово розуміють, що вони неідеальні. Тому любляча дружина не повинна давати чоловікові приводу засумніватися в тому, що вона його любить або поважає. Він повинен відчувати, що ви його цінуєте, любите і прощаєте за помилки. Він, у свою чергу, намагатиметься всіляко вам віддячити за це.

- Чоловіки закохуються не стільки в жінку, скільки в той стан, в якому він перебуває поруч із нею. Всі приємні моменти, зустрічі, солодкий період закоханості проходить дуже швидко, хоч і залишається глибоко в пам'яті. Ваше завдання - всіляко підтримувати цей закоханий стан, хоч це і буває на межі неможливого. Адже ви ще й господиня, і мама, і працівник, а не тільки дружина. Чоловікові цього буває просто не зрозуміти, а може він і не хоче цього розуміти.

- Потрібно стежити за будинком і тримати його в чистоті і порядку. І чоловік, і його родичі, і ваші друзі обов'язково помітять, яка ви господиня, що у вас завжди чисто і прибрано, а не валяються скрізь шкарпетки, брудна білизна, сміття. Чоловіку, прийшовши з роботи, хочеться бачити люблячу жінку, що сидить поруч, а не бігає по всьому будинку з ганчіркою або пилососом.

Йому важливо прийти з роботи і розслабитися в чистій квартирі, повечеряти смачно і солодко поспати. А що йому ще для щастя потрібно? Це як дитина, яку треба розважати, доглядати і укладати спати. Деякі чоловіки в цьому плані взагалі ні до чого не пристосовані.

- Дружина повинна бути такою, з якою не хочеться розлучатися. Такою, що в будь-якому місці може створити спокій і затишок. Вона повинна мати таку ауру, щоб простір, в якому вона знаходиться, був заповнено нею, домашньою обстановкою і затишком. Удома повинно бути спокійно, тихо і радісно. До вас повинні ходити гості, друзі. Ваш чоловік повинен бачити у вас турботливу і ласкаву господиню, люблячу дружину.

- Ви неодмінно повинні смачно готувати. Не вмієте? Сімейне життя здатне навчити всьому, ви ж повинні підкоритися! Правда, що шлях до серця чоловіка лежить через шлунок! Це не означає, що кожен чоловік - ненажера, просто це ще зайвий раз доводить те, що наготувавши смачної їжі і нагодувавши чоловіка, ми проявляємо до нього турботу. Так він і розуміє любов і гарне до нього відношення.

- Все встигати в наш стрімкий час просто нереально. Постарайтеся пояснити це своєму чоловікові, якщо він совісна людина, то піде вам назустріч, і стане вам допомагати. А роблячи разом з вами домашню роботу, зможе зрозуміти, як вам, крім роботи в офісі, важко прибиратися і готувати. Від цього він має більше вас цінувати і поважати.

Автор: Зайцева Ірина

Наступна частина статті

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас