Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Подарунки своїми руками

Подарунки своїми руками
 

Подарунки, зроблені своїми руками можна дарувати з якогось приводу і без. Адже ні в один інший подарунок не вкладено стільки душі й любові. Навіть дрібниця, зроблена самостійно, може означати і порадувати значно більше.


Останнім часом, з'явилася величезна кількість майстер-класів з виготовлення абсолютно всього. Ми вибрали для Вас найкращі та найцікавіші.

1. Миловаріння. Це дуже творчий і дуже захоплюючий процес! Ви можете створювати різні форми, оригінальні візерунки, експериментувати з кольорами і ароматами. Можна фантазувати поодинці або разом з дітьми. Це дуже захоплює.

2. Ліплення з глини. Під керівництвом досвідченого майстра, створюйте з глини свій неповторний "шедевр", і не один! Можна не переживати - виходить у всіх, навіть у тих, хто вперше візьме глину в руки. Адже майстер почне з самого початку, а саме зі знайомства з особливостями матеріалу і зі способами ліплення.

3. Декупаж. Це техніка декорування різних поверхонь (дерево, скло, тканина і т.д). Декупаж, французьке слово, перекладається як "вирізати", це мистецтво прикраси предметів за допомогою наклеювання кольорових малюнків у поєднанні з такими спеціальними ефектами як состарювання, розтріскування, покриття тріщин патиною, розфарбовування.

4. Лялька-мотанка. Традиційна лялька - це пам'ять культури, втілена в ній набагато яскравіше, ніж в будь-якій іншій іграшці. Майстер-клас "Народна лялька" - це одне заняття, під час якого Ви навчитеся виготовляти 3 маленькі іграшки (зайчик, ангел і лялька) або зробите 1 велику ляльку.

Подарункові сертифікати на всі ці майстер-класи і не тільки є у uGift. Зробіть подарунки своїми руками або подаруйте можливість навчитися чомусь новому своїм рідним і близьким: http://ugift.com.ua/magazin_sertifikatov/category/courses?utm_source=mama-papa&utm_medium=cpc&utm_campaign=Papa

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

Вітаємо з Днем Вчителя: що варто і чого не варто дарувати педагогу

Вибираєте подарунок для вчителя? Сьогодні ми поговоримо про те, які подарунки припадуть до душі, а які навряд чи сподобаються педагогу.

Давайте почнемо з того, що вчителі йдуть на роботу не за подарунками. Вони вибрали цю професію, тому що люблять дітей, вчити їх і виховувати, допомагати їм досягати своїх цілей. Педагоги не чекають будь-яких подарунків до свят, але вашу увагу і вдячність вони дійсно цінують.

Подарунки на День Вчителя, які викладачі дійсно будуть раді отримати (частина 1)

Щороку школярі та їхні батьки сильно переймаються питанням, що б такого подарувати улюбленим вчителям. При цьому хочеться, щоб подарунок сподобався, був корисним, приємним і оціненим по достоїнству (і ще б добре, щоб вписався в виділений бюджет). Проте, думки батьків і вчителів з приводу подарунків на День Вчителя не завжди збігаються, і те, що ви оберете, може бути абсолютно непотрібним викладачеві.

Поради, які допоможуть вам вгадати з подарунком кожній людині в вашому списку

Всі ми любимо святковий передноворічний сезон за його чарівну дивовижну атмосферу. Але іноді цей прекрасний настрій перебивається жахливим стресом. Яким? Звичайно ж, пов'язаним з вигадуванням і пошуком подарунків всім і кожному.

Як вгадати з подарунком підлітку

Вибрати правильний подарунок підлітку може бути дуже складно. Адже в цьому віці у дитини вже є свої усталені смаки, своя мода в компанії, в якій чадо спілкується, а також непереборне бажання відстоювати свою свободу. Але познайомившись ближче з підлітком і його інтересами, вам буде набагато простіше скласти список потрібних подарунків, а потім вибрати з нього щось одне. Отже, про все по порядку...