Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Безпружинний матрац – найкращий вибір для майбутньої мами

Безпружинний матрац – найкращий вибір для майбутньої мами

Кожна жінка, що коли-небудь була вагітною, не стане заперечувати, що такого найпрекраснішого, найтаємничішого та найприємнішого часу у неї ще не було. Однак, щоб цей найважливіший у житті період не затьмарили проблеми зі здоров’ям, потрібно оточити себе лише позитивними емоціями, теплом, комфортом і турботою близьких.


Важливість правильно підібраного для сну матраца переоцінити важко. Такий матрац стане для майбутньої мами справжнім рятівником та помічником – він позбавить від втоми та допоможе побороти безсоння. І хоча не існує спеціальних матраців для вагітних жінок, проте в цей час краще спати на поверхні, яка ідеально розподіляє вагу тіла, підкреслює його контури й підтримує спину в прямому положенні.



Розрізняють матраци на блоці пружин та безпружинні. Безпружинні матраци відрізняються повною безшумністю та відсутністю ефекту «хвилі». Обираючи матрац, зверніть увагу на вироби, що мають різні боки жорсткості. Можливо, сьогодні вагітна жінка надасть перевагу м’якому боку, але вже за кілька місяців уподобання зміняться і їй захочеться спати на більш жорсткій поверхні. ТМ «Меблі Латони» використовують для виробництва безпружинних матраців різні натуральні та штучні наповнювачі. Це може бути інноваційний матеріал «Ortofoam», в’язкоеластичний матеріал «Memory foam», натуральний латекс та інші. Зверніть увагу на матраци саме з цими наповнювачами, адже їх м’якість та еластичність подарує жінці відчуття справжнього комфорту. Кокосове полотно додають у матраци для надання жорсткості, тому матраци з декількома прошарками цього матеріалу будуть занадто твердими для вагітної жінки. Вдале комбінування цих матеріалів дозволить обрати поверхню спального місця, яка ідеально відповідає потребам жінки, тож можна бути впевненим, що принаймні деякі проблеми зі здоров’ям можна вирішити просто обравши комфортний матрац. Адже під час вагітності так важливо турбуватися про свій комфорт та затишок, створити найсприятливіші умови для виношування дитини.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас