Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як правильно вибрати хороший матрац

Як правильно вибрати хороший матрац

Хороший матрац коштуватиме недешево, адже від його якості залежатиме комфортний сон і ваше здоров'я. Правильно підібраний аксесуар допоможе позбавитися багатьох хвороб, таких як безсоння, проблеми з хребтом, глибока втома й інше.

Але перш ніж купити матрац Київ рекомендує ознайомиться з деякою корисною інформацією, яка допоможе зробити правильний вибір. Асортимент такого товару в магазинах великий, очі просто розбігаються від великої кількості найменувань.

Різновиди продукції

На сьогоднішній день інтернет магазин "Матрасін" пропонує велику кількість сучасних видів матраців різної цінової категорії, розмірів і матеріалів виготовлення.

Пружинні матраци діляться на незалежні і залежні пружинні варіанти. Перші види товару розташовуються окремо один від одного, а в другому випадку пружини взаємозв'язані між собою. Найкращими вважаються матраци з незалежними пружинами, вони зручніші і прекрасно підтримують форму тіла людини.

Безпружинні матраци мають вигляд блоку, набитого латексом, кокосовим волокном або іншим матеріалом. До цієї категорії відносять і надувні варіанти.

Двосторонні або односторонні матраци

Найчастіше зустрічаються односторонні матраци, та все ж таки у продажу можна зустріти двосторонні ортопедичні види такого товару. Цей варіант має на увазі використання матраца з різних сторін, які відрізняються за жорсткістю і матеріалами. Наприклад, більше утеплена сторона призначена для зими, а легка і повітряна – для літа.

Ортопедичні матраци

Такий вид виробів має дивовижні якості, аксесуар здатний приймати контури тіла, таким чином забезпечуючи максимальну підтримку хребту. При цьому він має середню жорсткість, дозволяє максимально розслаблятися м'язам і знімати втому. Порівняно зі звичайним, ортопедичний матрац не перешкоджає природному кровообігу.

Вибираємо товар за правилами

  • Людям із зайвою вагою треба вибирати жорсткі варіанти, худим покупцям – м'якші види з незалежними пружинами. Для тих, у кого нормальна вага, підійдуть обидва варіанти.

  • Людям похилого віку не рекомендується купувати жорсткі і високі матраци, оскільки у них можуть з'явитися проблеми з хребтом.

  • Матрац має щільно підходити під коробку ліжка, не можна допускати того, щоб він був коротким. Його розмір має бути на 15-20 см більшим за ваш зріст.

  • Екологічні матраци безпечні і довговічні, але підходять вони не всім, алергікам доведеться вибирати синтетичні матеріали, інакше почнуться проблеми зі здоров'ям.
Вибираючи ортопедичний матрац в каталозі https://matrasin.kiev.ua/ua/kupit-matras-ortopedicheskiy-kiev/ обов'язково враховуйте вагу, вік і можливі захворювання людини, яка його використовуватиме.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас