Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як підібрати ідеальну весільну зачіску

Як підібрати ідеальну весільну зачіску
 

Найважливіший день у вашому житті наближається, і практично все вже сплановано. Тепер вам потрібно до дрібниць продумати свій образ: сукню, макіяж, манікюр, зачіску... Кожна з цих деталей може підкреслити вашу красу чи все зіпсувати. Тому, купивши сукню і підібравши макіяж, вам варто з особливою увагою підійти до вибору весільної зачіски. А наші прості поради допоможуть вам зробити правильний вибір.

 
1. Підбирайте зачіску під стиль весілля. Класичне формальне весілля вимагає відповідної зачіски - це акуратно зібране волосся. Якщо ваше весілля буде дуже ошатним, схожим на казку про принцесу, тоді вибирайте зачіску з тіарою або іншими блискучими елементами у волоссі. Для легкого весілля в стилі прованс або для весілля на природі підійде розпущене волосся.

2. Підбирайте зачіску під форму обличчя. Дівчатам з овальною формою обличчя підійде практично все, тільки намагайтеся відкрити своє личко, прибравши з нього волосся. Круглолицим дамам варто зупинити свій вибір на високих і об'ємних зачісках - таких, як була у Одрі Хепберн, наприклад. Такі зачіски візуально подовжать ваше обличчя.

Нареченим з квадратною формою обличчя підійдуть або романтичні завитки, або високо підняті зачіски. Наприклад, вдалим варіантом для вас стане французька «ракушка». А красуням з серцеподібною формою обличчя варто лише зробити косу чолку або укласти волосся, прикривши ним лоб.

3. Підбирайте зачіску під весільну сукню. Якщо у вас пишна сукня без бретелей, ви можете дозволити собі спадаючі на плечі локони - вони додадуть вашому образу ніжності і романтизму. А якщо ви будете в довгій витонченій фаті, то під нею краще буде виглядати довге розпущене волосся.

4. Зверніться до перукаря заздалегідь. Як і з макіяжем, з зачіскою також краще поекспериментувати заздалегідь. Зробіть кілька пробних варіантів і пофотографйтеся з різних ракурсів. Так ви зможете знайти свою ідельну весільну зачіску. На кожен пробний похід до перукаря приносьте із собою всі прикраси для волосся, в яких збираєтеся бути на весіллі, щоб мати точне уявлення про те, як ви будете виглядати в цей довгоочікуваний день.

Автор: Сальнікова Анна

Плануючи свое весілля, неодмінно відвідайте Весільний портал Girko.net - тут ви знайдете інформацію про всі необхідні весільні послуги у вашому місті! Організатори, ведучі, розважальні програми і салони краси, тут є все, що вам може знадобитися, з контактами і навіть цінами.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас