Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Додатковий заробіток для молодої мами

Додатковий заробіток для молодої мами
 

У вас народився малюк, і перший час ви були зайняті тільки ним, приділяли йому буквально весь свій вільний час. Тепер же ви освоїлися і можете дозволити собі займатися своїми справами. А що може бути краще, ніж поєднати улюблене хобі і заробіток? Ми підкажемо вам кілька ідей для додаткового заробітку – роботи, яка може приносити задоволення, і займатися якою ви зможете в будь-який вільний час.

 
1. Рукоділля - це перше, що спадає на думку. Якщо ви любите майструвати своїми руками, то напевно знайдете спосіб підзаробити. Це може бути: пошиття одягу, хенд-мейд прикраси, іграшки та подарунки ручної роботи тощо. Також непогано можна заробити і на своїх кулінарних здібностях: приготуванні тортів, печива і шоколаду, гарно оформленої консервації і т.д. Щоб продавати все це, ви можете відкрити інтернет-магазин або завести групи в соціальних мережах.

2. Робота з виїздом додому клієнта. Якщо у вас є навички, якими ви заробляли до вагітності (перукарське мистецтво, візаж, манікюр / педикюр, масаж, грумінг домашніх тварин і т.д.), ви можете заробляти, виїжджаючи до клієнтів. Таким же чином ви можете давати консультації в різних сферах, пропонувати послуги психолога, вести навчальні заняття з дітьми і дорослими. Але тут, знову ж таки, варто бути обережною, і краще їздити до клієнтів, яких вам запропонують друзі, родичі та знайомі.

3. Робота в Інтернеті - метод додаткового заробітку, що набирає все більшої популярності в наш час. В основному, робота в інтернеті зводиться до написання статей - будь-то для біржі або власного блогу. Якщо ви вмієте писати, і у вас є маса цікавих ідей чи знань, якими ви бажаєте поділитися з людьми, сміливо відкривайте блог. Зробити це можна як замовивши виготовлення сайту, так і відкривши блог на безкоштовному сервісі, яких зараз також чимало. Почитайте про методи монетизації блогів і вперед! Якщо ж ви не хочете маятися з власним сайтом, спробуйте писати статті на продаж. Знайдіть біржі статей, зареєструйтесь на них, пишіть статті під замовлення і продавайте те, що вже написали у вільний час.

Також в інтернеті можна заробляти, публікуючи коментарі на різних сайтах, модеруючи коментарі і форуми, ведучи різні теми і консультації на форумах для залучення відвідувачів. Почитайте більше про це в Мережі і виберіть те, що буде вам до душі. Тим більше, що така робота дозволяє працювати не тільки вдома, а будь-де, де є можливість підключитися до мережі Інтернет. 

Любите брати улюблений ноутбук усюди з собою? Тоді вам просто не обійтися без зручної сумки для лептопу. В інтернет-магазині http://telemart.com.ua/laptop-bags/ ви зможете придбати стильні і надійні сумки, рюкзаки та захисні чохли для ноутбуків на будь-який смак на гаманець!

Автор: Сальнікова Анна

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас