Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як не занудьгувати в декреті

Як не занудьгувати в декреті
 

Знайома ситуація: зранку на роботу, ввечері додому, наготувати, поприбирати, по вихідних – подруги, ну і виспатися, звичайно, часу вільного зовсім немає . А тут радісна новина – ви чекаєте малюка. Якийсь час ще можна походити на роботу, але все одно рано чи пізно начальство відправить вас в декретну відпустку. І що? Ну, пару тижнів можна вдосталь виспатися і відпочити, але незабаром це набридає, і від того, що ви звикли постійно чимось займатися, стає якось незатишно в своїй же квартирі. Сьогодні пропонуємо поговорити про те, чим можна зайнятися в декреті.



Якщо взяти приклад із західних жінок, то більшість з них починають захоплюватися фотографуванням. Ваша дитина змінюється щодня, і тому фотографувати її удвічі цікавіше. Плюс, найкрасивіші фотографії дитини ви можете продавати на фотостоках в інтернеті або виставляти на дитячих фотоконкурсах. Також і ви самі можете брати участь в онлайнових конкурсах краси, рукоділля, фотографій і т.д. Говорячи вже про конкурси, це може бути не тільки захоплююче, але і корисно, адже ви можете виграти цінні призи для себе чи малюка.

Не подобається фотозйомка? Тоді підшукайте захоплення собі до душі. Багато матусь починають пробувати себе в рукоділлі. Якщо вам це подобається і у вас добре виходить, то це просто чудово! Так ви зможете собі ж в задоволення виготовляти різні речі для себе, малюка, а може ще й для інших матусь на замовлення, що знову ж, обернеться для вас матеріальною вигодою.

З іншого боку, у вас нарешті з'явився час на те, чим ви так давно мріяли зайнятися. Вивчити іноземну мову, освоїти нову професію, навчитися танцювати, завести свій блог – та все, що завгодно!

Якщо чоловік постійно на роботі і вам катастрофічно не вистачає нормального живого спілкування, тоді пошукайте для себе секцію за інтересами. Таким чином, ви зможете заповнити брак спілкування, при цьому, не насідаючи на коханого чоловіка.

Сучасним жінкам катастрофічно не вистачає часу навіть на себе кохану. Декрет – це ж унікальна можливість зайнятися собою, про що ви так давно мріяли. Займіться своїм тілом, приведіть його в порядок, щоб вам самим було приємно дивитися на своє відображення в дзеркалі і захоплюватися собою.

І не забуваємо про малюка, адже декрет на те й придумали, щоб молода мама мала вдосталь можливості займатися зі своїм малюком. Ну хіба вам не хочеться спробувати себе в ролі матусі маленького вундеркінда? Сьогодні в інтернеті ви можете знайти безліч методик раннього розвитку, одна з яких напевно підійде і вам.

Автор: Сальнікова Катерина
 

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас