Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Все, що цікаво знати про пасту для шугарінга

Все, що цікаво знати про пасту для шугарінга
 

Зараз в Інтернеті можна знайти купу інформації про процедуру шугарингу, який став настільки популярним кілька років тому. У шугаринга є маса переваг у порівнянні зі старою-доброю восковою епіляцією: менше болю, менше запалення, менше навичок для проведення цієї процедури. І основні переваги полягають саме в складі і властивостях пасти для шугарінга, про які ми розповімо вам у цій статті.


Паста для шугаринга готується з натуральних інгредієнтів і розчиняється у воді . Так, до складу справжньої пасти для шуранінга входить лише три натуральних інгредієнта - це вода, цукор і лимон або інший природний консервант. Записавшись на шугарінг в салон краси, переконайтеся, що косметолог користується саме такою пастою, а не іншим альтернативним продуктом типу цукрового воску. А через прості натуральні інгредієнти паста для шугаринга легко змивається водою, не залишаючи липких слідів на відміну від воску (який навіть маслом не відразу змиєш).

Паста для шугаринга щадить шкіру і діє не так болісно , як віск. В основному через те, що процедура шугаринга здійснюється не проти, а у напрямку росту волосся, вона приносить менше хворобливих відчуттів і не так шкодить шкірі. На відміну від воску, паста для шугаринга проникає глибше, сильніше пом'якшуючи і змащуючи коріння волосся - завдяки цьому видалення небажаного волосся також приносить менше болючих відчуттів і щадить ніжну шкіру.

Але будьте обережні, незважаючи на те, що паста для шугарінга на 100% натуральна, вона не є гіпоалергенною . Якщо у вас є алергія хоча б на один з інгредієнтів пасти, або якщо ви – харчовий алергик, вам потрібно звернутися в салон, де роблять шугарінг гіпоалергенною пастою (або купити таку собі). Або ж вам краще вибрати інший вид епіляції.

Так, у шугаринга є дві основні переваги перед восковою епіляцією - менше болю і пошкоджень шкіри. І зараз в мережі Інтернет можна знайти масу рецептів з приготування пасти для шугарінга та її застосування. Але перш, ніж починати процедуру, вам потрібно точно знати, що робити і як. Краще спочатку спробуйте видалити волосся з невеликої ділянки шкіри, і якщо все вийде - продовжити.

Автор: Сальнікова Анна

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас