Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Інтернет-робота для мам в декреті

Інтернет-робота для мам в декреті
 

Багато матусь, перебуваючи у декретній відпустці, намагаються знайти можливість додаткового заробітку в Інтернеті. Банерні реклами буквально рясніють достатком вакансій і пропозицій, але, на жаль, далеко не всі з них можуть принести реальний дохід.


Найбільш, мабуть, надійний і довгостроковий варіант - це завести свій блог, портал, інтернет-магазин . Але створити сайт самому досить складно, тому простіше звернутися у фірму Web-Style, яка професійно займається розробкою сайтів. Звичайно, це потребуватиме певних матеріальних вкладень, та й часу на розкрутку веб-ресурсу піде чимало. Зате в подальшому ви зможете розвивати свій блог або інтернет-магазин, і ні від кого не залежати. Та й меж цьому розвитку немає!

Інший варіант віддаленої роботи - це копірайтинг або написання оригінальних статей під замовлення. Добре, якщо хтось із знайомих займається наповненням сайтів і зможе допомогти в роботі. В іншому випадку вам потрібно знайти якісний сайт і запропонувати свої послуги або зареєструватися на біржі статей.

Якщо ви добре знаєте хоча б одну іноземну мову і вмієте грамотно на ній писати, тоді можете попитати щастя на біржі перекладів. Там цінують грамотних лінгвістів, але перший час доведеться попітніти над іміджем, щоб вам довіряли і зверталися знову і знову.

Також, якщо ви вмієте малювати, можете спробувати пошукати роботу дизайнера. Те ж саме і з рештою корисних навичок роботи за комп'ютером – наприклад, знання фотошопу, вміння програмувати, вміння грамотно і коректно спілкуватися з клієнтами тощо.

Однак потрібно пам'ятати про те, що нині в Інтернеті люди дуже часто шахраюють, тому зайва обережність ніколи не завадить. Якщо біржі гарантують дотримання умов співпраці, то коли ви домовляєтеся з людиною один на один – немає ніяких гарантій.

Найчастіше такі непорядні люди пропонують високий заробіток за елементарну роботу. Повірте, в Інтернеті , як і в будь-який іншій сфері діяльності, ніхто і ніколи не буде платити вам гроші ні за що. Будьте обережні й наполегливі, і тоді у вас все неодмінно вийде!

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас