Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як вибрати зволожувач повітря в дитячу кімнату

Як вибрати зволожувач повітря в дитячу кімнату
 

Міцний здоровий сон дуже важливий для розвитку вашого малюка. Холодне і сухе зимове повітря чревате для вашої дитини такими проблемами зі здоров'ям, як кашель, нежить, сухість шкіри, закладеність носа і т.д. І навіть якщо у вас вдома гарне опалення, повітря буде не холодним, але ще більш сухим. Тому покупка зволожувача повітря для дитячої кімнати ніколи не обернеться марною тратою грошей.



Зволожувач повітря подарує вашому малюкові по-справжньому здорову і комфортну атмосферу. Дитині буде легше дихати, та й симптоми, схожі на простудні, будуть проявлятися у неї набагато рідше. Зволожувачами рекомендують користуватися і педіатри, і алергологи. Тепер питання стоїть лише в тому, як вибрати хороший зволожувач повітря для дитячої кімнати?

Теплий пар чи холодний? Багато батьків віддають перевагу зволожувачам повітря з теплим паром, так як вони краще перешкоджають появі і розмноженню бактерій в дитячій кімнаті. Однак для немовлят і дітей ясельного віку все ж рекомендується купувати зволожувачі з холодним паром. Сучасні зволожувачі, що використовують холодний пар, практично не поступаються пристроям з гарячим паром, але є безпечними для маленьких дітей, які через свою цікавість можуть обпектися гарячим паром. Крім того, зволожувачі з холодним паром краще підходять дітям-астматикам.

Рівень шуму. Цей показник може мінятися залежно від обраного зволожувача. Щоб дитині було комфортно відпочивати в своїй кімнаті, вибирайте безшумні моделі, і в цьому випадку ультразвукові зволожувачі повітря виграють!

Гарний дизайн. Це, звичайно, не найважливіший критерій, але зараз навіть зволожувач повітря може стати прикрасою дитячої кімнати. Та й дитині такий агрегат сподобається набагато сильніше. На сучасному ринку є чимало симпатичних моделей, серед яких ви зможете вибрати кращу для свого малюка.

Час роботи. У молодих батьків завжди справ по вуха. Ідеальним рішенням для таких батьків стануть зволожувачі повітря, наповнювати які потрібно тільки раз на добу, і які не потребують постійного контролю за рівнем води. Але ще важливіше, щоб у зволожувача був автоматичний вимикач, який буде спрацьовувати в тому випадку, якщо вода закінчується. Це допоможе уникнути неприємних ситуацій, якщо ви раптом забули наповнити контейнер з водою.

А ви користуєтеся зволожувачем повітря? Поділитися своїм досвідом ви можете в коментарях ).

Автор: Сальнікова Анна
 

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас