Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Куди можна поїхати відпочивати з дитиною взимку?

Куди можна поїхати відпочивати з дитиною взимку?
 

Втомилися від сірого зимового неба і хочеться хоч трохи відпочити? Тоді ця стаття буде корисною для вас. Якщо раніше питання відпочинку обмежувався лише фінансовим станом ваших справ, то з появою дитини все стає трохи складніше. Сьогодні ми розглянемо найбільш підходящі варіанти для сімейного зимового відпочинку з дитиною за кордоном.



Вибираючи, куди поїхати відпочивати з маленькою дитиною, в першу чергу необхідно звернути увагу на особливість місцевого клімату. Так, якщо ви хочете відпочити десь в теплих країнах на березі моря, то рекомендується відразу відкинути такі країни, як В'єтнам, Індія, Китай, Таїланд, Індонезія і Домінікана – ці країни небезпечні з точки зору гігієни і є великий ризик для незміцнілого маленького організму.

Інший важливий момент – тривалість перельоту. Багато педіатрів взагалі не рекомендують літати на літаку з дітьми, віком до 3-х років. Якщо ви все ж таки впевнені, що ваша дитина нормально перенесе перевантаження під час зльоту і посадки, все одно постарайтеся вибирати країни, до яких летіти не більше 4-х годин.

Отже, куди ж таки краще відправитися? Якщо ви скучили за теплим сонечком і хочете погрітися на пляжі, тоді зверніть увагу на Єгипет і ОАЕ. Клімат цих країн найбільш схожий з нашим влітку, та й сервіс давно орієнтований на наших туристів – слов'янська кухня, дитячі аніматори, аквапарки, міні-клуби тощо.

Та все ж не варто забувати, що маленьким дітям досить важко акліматизуватися в новому місці, тому взимку краще відправитися в засніжені країни з невеликими морозами, для чого відмінно підійде Фінляндія, Латвія і Прибалтика. Тут вас порадують привітною гостинністю, домашнім затишком, катанням на конях, собачих упряжках, санях і теплим глінтвейном. Такий відпочинок неодмінно сподобається вашому малюку і вам.

Автор: Сальнікова Катерина
 

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас