Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

10 секретів ідеальних млинців

10 секретів ідеальних млинців
 

Хіба це не чудово, побалувати своїх рідних і близьких смачними млинцями на Масляну? У кожної господині просто зобов'язаний бути свій фірмовий рецепт найкращих млинців. Але готуючи по одному і тому ж рецепту, результат буває абсолютно різним. Тому пропонуємо вашій увазі 10 секретів ідеальних млинців.

10 секретів ідеальних млинців

1. Перед тим як замісити тісто, не забудьте просіяти борошно – це допоможе їй насититися киснем і надасть будь-якому тісту пишноти.

2. Спочатку змішайте всі рідкі компоненти – молоко, яйця, сіль, цукор, а тільки потім потроху додавайте борошно – так буде простіше замісити гарне тісто.

3. Для того щоб усі інгредієнти добре розчинялися, молоко і яйця не повинні бути холодними, ці продукти краще заздалегідь дістати з холодильника і дати їм нагрітися до кімнатної температури.

4. Щоб тісто було однорідним, перед випіканням дайте йому постояти 30 хвилин – це дасть можливість всім інгредієнтам краще розчинитися.

5. Додайте в тісто 1-2 столових ложки рослинної олії, і тоді ваші млинці ніколи не пристануть до сковороди.

6. Масла на сковороді не повинно бути багато, інакше млинці будуть погано смажитися, але й на сухій сковороді хороші млинці не вийдуть. Для того щоб масла було в самий раз , скористайтеся силіконовим пензлем, розмазавши ним кілька крапель масла по всьому дну сковороди.

7. Щоб млинці мали приємний золотий відтінок, перевертати їх потрібно відразу, як тільки зазолотиться кромка.

8. Перевертати млинці простіше дерев'яною або пластмасовою лопаткою – вони не дряпають поверхню сковороди і не рвуть млинці.

9. Готові млинці не забувайте перемащувати вершковим маслом – так вони будуть більш соковитими, а їхні краї не засохнуть.

10. І не бійтеся експериментувати з начинками. Так, можливо вам сподобається поєднання яблука з корицею, фейхоа зі сметаною, шинки з грибами або банана з лимоном.

Смачної Вам Масляної!

Автор: Сальнікова Катерина
 

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас