Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як красиво одягатися вагітній жінці

Як красиво одягатися вагітній жінці
 

Підібрати хороший одяг для вагітної жінки, чесно кажучи, це – та ще проблема. Одяг в спеціалізованих магазинах важко назвати модним, та й коштує він на порядок дорожче звичайних речей, а носити незрозумілі балахони теж не хочеться. Так що ж робити?



Для початку запам'ятайте головне правило – ніколи не зраджувати собі! Tom Tailor, Oggi, Jenifer, Ostin, Orsay, Motor – одяг в цих магазинах представлений в широкому асортименті і на будь-який смак. Якщо ви звикли оновлювати гардероб в цих або інших магазинах, то постарайтеся продовжувати це робити, не відмовляйте собі в улюблених речах. Комфортний стиль і зручні речі зроблять період вашої вагітності максимально приємним.

Зовсім не обов'язково витрачати купу грошей на одяг для вагітних в спеціальних магазинах, який через кілька місяців вам вже не знадобиться. Намагайтеся купувати такий одяг, який ви зможете носити і після вагітності. У цьому плані відмінно підійдуть актуальні моделі силуету oversize, а також різноманітні сукні та блузки з завищеною талією.

Слідкуйте за модними тенденціями і прагніть виглядати стильно. Так, у весняно-літньому сезоні на піку популярності буде тотально білий колір. Такі речі додадуть вам легкості і ніжності, особливо в поєднанні з невагомим шифоном або мереживними вставками.

Незмінним трендом в моді для вагітних залишається горизонтальна смужка , яка лише підкреслить всю красу вашого животика. Інше модне явище, актуальне для вагітних – комбінування контрастних кольорів. А поєднання цих двох трендів створить незабутній образ.

Сьогодні в моді не ховати або соромитися свого животика, а навпаки – хвалькувато демонструвати його всім. А ще помітне округлення можна класно обіграти за допомогою незвичайних веселих принтів, зроблених на замовлення. І нехай всі заздрять вашому становищу.

Автор: Сальнікова Катерина
 

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас