Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Сукні для майбутньої мами: на що звернути увагу при виборі?

Сукні для майбутньої мами: на що звернути увагу при виборі?
 

Під час вагітності здається, що животик росте не по днях, а по годинах, і виростає буквально за ніч. Звичайно ж, вже незабаром ваші звичайні речі перестануть вам підходити, що означає – прийшов час витратитися на одяг для вагітності! І якщо ви хочете виглядати стильно і жіночно в своєму новому положенні, симпатичні платтячка просто зобов'язані з'явитися у вашому гардеробі.



Сукні майбутній мамі потрібні не тільки для краси, вони також дуже практичні і економні, адже одна сукня замінює штани і футболку для майбутньої мами. Вони зручні, універсальні і самодостатні, і безумовно стануть незамінними під час вагітності. Але як вибрати те, що дійсно підійде вашій новій фігурі?

Завищена талія і сукні в стилі ампір – безпрограшний варіант. А все тому, що такий фасон акцентує увагу на двох головних перевагах фігури майбутньої мами – животику і грудях, в той час як все інше виглядає неймовірно струнко. Плюс, сукні ампір можна вибрати будь-якої довжини, тому навіть якщо ви будете постійно ходити в таких сукнях, це не буде виглядати так, ніби ви носите постійно одне і те ж саме.

Сукні довжини максі – також вдалий вибір! Такі платтячка дійсно універсальні. Одягніть таку сукню з піджаком і легкою біжутерією, і ви готові йти на роботу. Доповніть максі-сукню яскравим намистом, і у вас вийде прекрасний образ для неформальної зустрічі з друзями або родичами. У такій сукні ви завжди будете чарівною, повірте, компліменти ви будете чути буквально кожен раз, коли її лдягнете.

Сукні із збіркою на боці підкреслять животик. Якщо ви хочете виглядати трохи сексуальніше, ніж зазвичай, зверніть увагу на обтягуючі сукні зі збіркою збоку. І якщо раніше, наприклад, ви соромилися носити такий фасон через неідеальний животик, то вагітність – саме час показати його оточуючим, з гордістю підкресливши своє нове положення!

Уважно стежте за довжиною сукні. У міру зростання животика ваші сукні будуть ставати все коротшими, адже через животик поділ спереду буде підніматися все вище. Враховуйте це, коли хочете купити або одягти сукню звичної довжини – на час вагітності всі ваші сукні повинні бути трохи довшими за звичайні.

Особливу увагу приділіть зоні декольте. Не забувайте: як і животик, груди активно зростають під час вагітності. Тому зараз краще віддати перевагу одягу без глибоких вирізів в області декольте, а якщо ви носите сукні, які були куплені раніше, уважно стежте за тим, наскільки вони відкривають груди. Якщо ви не впевнені, чи достатньо закрита сукня в області бюсту, одягніть під неї маєчку – це безпрограшний варіант!

Автор: Сальнікова Анна

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас