Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як впливає на нас обраний колір постільної білизни

Як впливає на нас обраний колір постільної білизни
 

Всі ми знаємо про те, що кольори мають велике значення, і кожен з них по-своєму, особливим чином, впливає на нас. Виходячи з цього, ми вибираємо одяг кольору, який не тільки буде доречний, але і допоможе в досягненні мети, і подарує правильний настрій. Цими ж мотивами ми керуємося і при виборі кольору (шпалер або фарби) для стін кожної з кімнат свого будинку – щоб повертаючись сюди, ми могли відпочити, а перебуваючи тут цілий день, відчували себе бадьоро, і в той же час затишно. А як на рахунок постільної білизни?



Багато хто з нас не замислюється про те, якого кольору краще купити постільну білизну. Ми йдемо в магазин, вибираємо вподобане забарвлення і здійснюємо покупку всього за кілька хвилин! Все тому, що ми вважаємо, що уві сні не сприймаємо кольору. Насправді ж уві сні ми проводимо близько 8 годин кожен день, що становить третину всього нашого часу, і як показали дослідження, кольори впливають на наш настрій навіть під час сну!

Як впливає на людину колір постільної білизни

Чорний. Це насичений і часом дуже важкий колір, але в той же час, він несе і сексуальний настрій. У чорному кольорі не кожен може відчувати себе комфортно, а тим більше, спати. Але якщо вам цей колір підходить, ви будете почувати себе дуже затишно в чорному ліжку.

Білий. Це колір чистоти і свіжості. Він приносить відчуття умиротворення, спокою, захищеності. Біла постільна білизна допоможе позбутися зайвих тривожних думок і турбот, і почати новий день з чистого листа, вона налаштує на нові починання і хороші зміни. Червоний. Це колір любові і пристрасті, так що червона постільна білизна привнесе активності у ваше сексуальне життя. Крім того, цей колір подарує бадьорість і енергію, сили почати новий день активно, а також буде захищати вас від серцево-судинних захворювань.

Оранжевий, рожевий. Ці кольори мають ті ж властивості, що і червоний, але характеризуються більш м'яким впливом . Вони також подарують гарний настрій і сприятимуть поліпшенням в особистому житті. Оранжевий і рожевий стануть хорошим вибором для тих, хто не любить агресивний червоний колір.

Жовтий. Це колір тепла і сонця, який буде вас нескінченно заряджати позитивом та енергією, і допомагати кожен новий день починати з хорошим настроєм.

Зелений. Колір природи, до якої ми так тягнемося, особливо, проживаючи в кам'яних стінах мегаполісів. Зелений колір характеризується розслаблюючим і заспокійливим впливом і допоможе знову відчути гармонію і душевну рівновагу.

Синій, блакитний та інші відтінки цього кольору. Цей колір асоціюється у нас з морем чи небом, які так заспокоюють і умиротворяють. У помірних кількостях синій колір і всі його відтінки добре заспокоюють бурю емоцій.

Фіолетовий. Колір творчості, такий улюблений неординарними людьми. Якщо у вас творча професія і вам не вистачає натхнення, фіолетовий колір – те, що вам потрібно!

Автор: Сальнікова Анна
 

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас