Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як правильно вибрати канцтовари для школяра

Як правильно вибрати канцтовари для школяра

Декілька порад як не помилитись при купівлі канцтоварів



Абсолютно для всіх батьків приготування дітей до школи – це першочергове завдання. Така підготовка передбачає не тільки їхнє навчання елементарному вмінню рахувати, читати по складах, але і купівлю маси усього необхідного для школи. Та істотно заощадити на канцелярських товарах не вийде, адже підростаючому першокласнику неприпустимо мати погане письмове приладдя та низькоякісні робочі зошити! Окрім того, неякісні та несертифіковані канцтовари від невідомих виробників можуть принести шкоду для здоров’я вашої дитини.

Неодмінно складіть список перед тим, як купувати все необхідне канцтелярське приладдя. По-перше, по ньому легше буде орієнтуватися при замовленні товару в торговельній точці (або інтернет-магазині). А по-друге, менша ймовірність щось забути придбати в поспіху.

Є кілька порад, як купити канцтовари хорошої якості за прийнятними цінами.

Порада 1: стараємось не купувати набори

Як правило, в набори (наприклад, олівців, фломастерів, лінійок) входять і ті предмети, якими ваша дитина ніколи не буде користуватись. Тому, щоб не витрачати гроші на зайві придбання, варто купувати ручки, олівці, гумки окремо, але зате високої якості! Зупиніться на товарах відомих виробників, які гарантують добротність та безпеку барвників, які входять до складу.

Те ж саме відноситься і до такого важливого предмету, як шкільний пенал: його краще брати окремо, без наповнення. Варто купити такий, щоб у ньому була зручна застібка, кілька різнорозмірних відділень і достатньо секцій для зберігання різного приладдя. Тоді школяреві буде легше підтримувати в ньому порядок. Краще вибрати м'яку модель: вона безшумно відкривається і не розбивається при падінні.

Порада 2: перед початком навчального року завжди максимальний вибір і найвигідніші ціни

Найбільший асортимент канцтоварів – за місяць-два до початку шкільних занять. Та й ціна в цей період – найменша, оскільки конкуруючим торговим точкам складно продавати свою продукцію за завищеними цінами. Тому дочекайтеся, коли буде широкий вибір канцтоварів, націлених саме на шкільний сегмент покупців, і тільки тоді робіть покупки. Інший спосіб зекономити та отримати якісний товар, замовити усе необхідне на рік наперед. Майже кожен магазин канцтоварів надасть вам у цьому випадку суттєву знижку.

Порада 3: не купуємо канцтовари більше, ніж на рік наперед

З часом ручки, які лежали «про запас», перестають писати. Ластики – тверднуть. Фломастери – зсихаються. Клей – загусає. Купити канцтовари в кількох примірниках неодмінно потрібно, але при цьому важливо не перестаратися. Адже протягом року завжди можна докупити те, в чому виникне потреба.
 

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

Як вибрати освітній заклад для дитини

Відвідування закладу дошкільної та шкільної освіти — дуже важливий етап у розвитку дитини. Оптимальні умови для навчання, сприятлива атмосфера й підтримка педагогів є фундаментом для успішного засвоєння нових знань. Розгляньмо критерії, за якими краще вибирати центри розвитку дитини в Києві та інших містах України.

Вивчення англійської: репетитор VS мовна школа – переваги та недоліки

Треба підтягнути англійську, та групові заняття – точно не ваш варіант? Тоді варто спробувати індивідуальний формат навчання. Але залишається одне важливе питання: обрати приватного репетитора чи індивідуальні заняття з англійської у мовній школі. Ми розібрали переваги і недоліки кожного з цих варіантів, щоб полегшити вибір.

Віршовані і смс привітання до 1 вересня

День сьогодні особливий
По-осінньому мінливий,
Але це не перешкода,
То ж хутчіше всі до школи!

Що потрібно дитині у школу в 2023: список канцелярії та правила вибору шкільного рюкзака

Збираючи дитину до школи, ми не просто відправляємо її вивчати правила та розбиратися в математичних задачах. Школа – це новий етап. Нова глава захоплюючої повісті дитинства та дорослішання. І в цей період дитина зустрінеться не тільки з буквами та цифрами, опанує не лише закони та теореми. Учнівський світ ось-ось наповниться знаннями та навичками. А разом з ними – цікавими знайомствами, дружбою та хобі. Уроками, гуртками та перервами.