Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Діти на весіллі – на що звернути увагу?

Діти на весіллі – на що звернути увагу?
 

Весілля – справа приємна, але і дуже клопітка. Коли справа доходить до списку гостей, починається багато питань. Одне з найскладніших – чи варто запрошувати дітей на весілля, і якщо так, то чим їх зайняти? Щоб вирішити подібну дилему, потрібно ретельно зважити всі за і проти, чим ми з вами і займемося.



Отже, діти – це, звичайно, квіти життя, море радості і дзвінкого сміху, але і не менша кількість турбот. Як правило, в нашій країні весілля починається вранці з викупу нареченої, потім проходить церемонія одруження, потім фотосесія, прогулянка і банкет, який закінчується пізно ввечері. Такий насичений день і дорослим нелегко винести, не кажучи вже про дітей, які швидко втомлюються і можуть почати плакати і вередувати.

З іншого боку, весілля – це сімейне свято, і дитині буде дуже приємно і цікаво взяти в ньому участь нарівні з дорослими. Крім того, діти можуть стати справжньою окрасою вашого торжества, якщо до питання організації весілля підійти серйозно. Отже, що ж потрібно врахувати, якщо ви маєте намір запросити дітей на весілля?

Для початку, потрібно продумати програму торжества таким чином, щоб дітям було цікаво брати в ньому участь. Відмінним рішенням може стати дитячий аніматор, який зможе розважити дітей. Також добре, якщо в банкетному залі можна буде виділити куточок або невелику кімнату для дитячого столу, за яким дітки зможуть не тільки смачно поїсти, але і помалювати або пограти. Це місце має бути подалі від колонок і музикантів, так як гучні звуки сильно стомлюють дітей.

Захопити дітей можна і якимось відповідальним завданням. Можна довірити нести шлейф, посипати наречену і нареченого пелюстками троянд під час церемонії, а на банкеті – попросити намалювати листівку, розіграти сценку або подарувати танець молодятам. До таких доручень дітки поставляться дуже серйозно і зможуть відчути себе рівноправними учасниками торжества.

Складаючи меню, обов'язково обговоріть його з батьками запрошених дітей, дізнайтеся, що подобається їхнім дітям, що вони можуть їсти, а чого ні, все ж дитячий раціон значно відрізняється від дорослого, тому краще скласти окреме меню спеціально для дитячого столика.

Діти просто обожнюють казки, і наречена для них – немов принцеса з улюбленої історії. Приділіть їм трохи уваги, і неймовірний захват і яскраві спогади залишаться з ними на все життя.

Автор: Сальникова Катерина
 

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас