Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як зробити так, щоб і дітлахам було цікаво на вашому весіллі?

Як зробити так, щоб і дітлахам було цікаво на вашому весіллі?
 

Для дітей весілля може бути цікавим торжеством, але довгим і виснажуючим. А на деяких весіллях дітлахам настільки нудно, що вони починають нервувати і не дають батькам відсвяткувати важливу подію своїх родичів або друзів. Щоб на вашому весіллі дорослі могли розслабитися, а діти були захоплені святом, скористайтеся нашими порадами.

Як розважити маленьких гостей на весіллі?

1. Приготуйте для них частування

Якщо маленькі гості вередують на вашому весіллі, ймовірно, вони перехвилювалися від такої грандіозної події, або ж не отримують достатньої уваги, або, що найбільш ймовірно, вони просто хочуть їсти. Підготуйте для малечі солодощі і пригощайте її час від часу, але за умови, що вона поводитиметься добре. І проста порада: намагайтеся робити пригощання для дітей білими або світлими, щоб плями на одязі не так було видно.

2. Найміть професійного аніматора

Щоб убезпечити себе від зайвої трати нервів, можна найняти професійну няню (якщо діти маленькі) або аніматора, який буде розважати дітвору на дорослому святі і простежить, щоб дітлахи не творили «сюрпризів».

3. Запасіться папером, олівцями і розмальовками

Щоб дітвора могла всидіти за столом під час бенкету, її потрібно чимось зайняти. Відмінне рішення – побільше паперу і олівців, а ще краще – накрийте стіл для дітей білою паперовою скатертиною і дозвольте малюкам малювати прямо на столі!

4. Виділіть ігровий куточок

Це може бути окрема кімната, якщо весілля в приміщенні, або куточок, обладнаний для дітей, якщо ваше торжество проходить на вулиці. Постарайтеся оснастити це місце різноманітними іграми та матеріалами для творчості, і дітлахам буде чим зайнятися на вашому весіллі.

5. Продумайте дитячий стіл

Якщо дорослі будуть насолоджуватися обідом з п'яти страв, то малеча навряд чи всидить за столом довше 15 хвилин. Тому для неї варто поставити окремий стіл з більш простим дитячим меню, але обов'язково декорований для маленьких гостей – це вони дійсно оцінять!

Як бачите, трохи планування, і маленьким гостям на вашому весіллі буде так само цікаво, як і дорослим.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас