Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

6 правил сучасного інтер´єру

6 правил сучасного інтер´єру
 

Сьогодні, вимоги, що пред'являються до домашнього інтер'єру, дуже і дуже різноманітні, але серед основних можна виділити затишок, комфорт, максимум вільного простору, екологічність, практичність, сучасність і простоту. Це все, звичайно, загальні слова, ну а насправді, що являє собою сучасний інтер'єр? Сучасний інтер'єр – це індивідуальність характеру і максимальна функціональність кожного сантиметра площі житла.



Серед десятків видів стилів і напрямків у дизайні інтер'єру деколи так складно вибрати щось одне – щось, що буде наповнювати енергією, дарувати той самий комфорт і затишок, і підкреслювати вашу індивідуальність. Для тих, хто все ж хоче спробувати власні сили в дизайні, розповімо про 6 головних правил сучасного інтер'єру.

Незвичайні світлові рішення

Люстри по центру кімнат і бра – це вже пережиток минулого. У сучасному інтер'єрі світло повинне відзначати і виділяти різні функціональні зони. Акцентні світильники, підсвітка, невеликі люстри і тепле світло зроблять ваш інтер'єр цікавішим, особливо якщо використовувати не прості, а декоративні освітлювальні елементи, які крім освітлення також гратимуть декоративну роль.

Максимальна функціональність

Кожен сантиметр зайнятого простору повинен «працювати». Забудьте про стандартні меблі і громіздкі шафи. Кожна конструкція повинна бути не тільки красивою, але і нести максимум користі. Таким чином, використовуючи всі елементи і конструкції, вам буде потрібно менше меблів, і більше вільного простору залишиться для вас.

Поєднання різних стилів

Сучасний інтер'єр – це відображення індивідуальності кожного, а скільки людей, стільки й різних поглядів. Звичайно, можна строго слідувати одному обраному стилю, але це не так цікаво, як спробувати змішати два-три різних напрямки в одному. Так, це – завдання не з простих, і не професійному дизайнеру буде важко з нею впоратися. Але якщо сильно захотіти і пошукати натхнення в мережі, все у вас вийде.

Стильні колірні рішення

Якщо ви хочете, щоб у вашому домі був по-справжньому стильний сучасний інтер'єр, тоді забудьте про персиковий, бежевий і пісочний кольори. Сучасний дизайн припускає використання яскравої і насиченої палітри кольорів в оформленні.

Натуральні матеріали та їх імітація

Останнім часом все чіткіше простежується тенденція до використання натуральних матеріалів і різноманітних поверхонь, що імітують їх. Дерево, камінь, цегла можуть використовуватися як в якості основних оздоблювальних матеріалів, так і в ролі додаткових незвичайних акцентів.

Мінімум аксесуарів

Велика кількість різноманітних аксесуарів – це вже минуле століття. Сьогодні в моді мінімум аксесуарів, а також лінії і форми, що чітко простежуються. Краще, нехай буде мінімум речей, але це будуть ті з них, які викликають у вас певні емоції і наповнюють інтер'єр особливим настроєм.

Прислухайтеся до себе і наповніть свій дім неповторною атмосферою, яка дозволить вам повністю розслабитися і подарує прилив сил і енергії!

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас