Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Корпусні меблі – свіже рішення для вашого будинку

Корпусні меблі – свіже рішення для вашого будинку
 

Багатофункціональність і ергономічність – ось основні характеристики сучасного дизайну, коли працює буквально кожен сантиметр простору. На зміну звичним шафам, громіздким тумбам і комодам приходять корпусні меблі, практичні і зручні, здатні задовольнити всі забаганки господарів, при цьому, не маючи нічого зайвого. Корпусні меблі – відмінне рішення для будь-якої кімнати, і в цьому ви зараз переконаєтеся самі.

Кухня

Кухні, в більшості квартир «славляться» неймовірно маленьким розміром. І як, скажіть, помістити в 6-7 квадратів гарнітур, плиту, холодильник, стіл, не кажучи вже про іншу техніку? На диво легко з цим завданням справляються корпусні меблі, зроблені під замовлення. І якщо раніше це було проблемою, то сьогодні замовити кухню в Кіровограді, як і в будь-якому іншому місті нашої країни, зовсім не важко. Кухонний гарнітур на замовлення допоможе вигідно обіграти особливості планування вашої кухні, перетворивши навіть самі незручні ніші і важкодоступні місця в корисні шафки для зберігання спецій, посуду або консервації.

Спальня

Забудьте про величезні шафи, які займають мало не половину кімнати, і при цьому насилу вміщують необхідні речі. Передивіться уважно свої речі, які б ви хотіли зберігати в спальні, і розподіліть їх на категорії за способом зберігання. Таким чином, ви отримаєте максимально чітку картинку про те, якого типу і скільки шухлядок вам необхідно в шафі. Так ви зможете замовити шафу, яка не тільки буде ідеально вписуватися в інтер'єр вашої спальні, а й відповідати всім вашим індивідуальним потребам.

Дитяча

Для дитячої кімнати корпусні меблі – це найкраще рішення. З народження у дитини немає необхідності у всіх тих меблях, які потребують дорослі. Лише в міру зростання дитині спочатку знадобиться комод, потім шафа, стіл і стілець. А вся принадність корпусних меблів на замовлення в тому, що вони чудово поєднуються між собою, і ви можете наповнювати кімнату малюка новими предметами інтер'єру лише в міру необхідності.

Передпокій

Куди прибрати зимові пальта і куртки влітку – вічна проблема, з якою відмінно справляється шафа-купе. Мабуть, це найпоширеніший вид корпусних меблів на сьогоднішній день. Невеликі розміри і відмінна місткість роблять його незамінним. А якщо в комплект до нього замовити невеличку шафку з поличками для зберігання взуття, тоді ви назавжди забудете про купу взуття при вході в будинок.

На відміну від фабричних меблів, корпусні меблі, виконані на замовлення, задовольнить особисті потреби кожного покупця, дозволивши заощадити трохи грошей, адже, як правило, такі меблі коштують трохи дешевше завдяки відсутності магазинних націнок і посередників, при цьому втілюючи будь-які сміливі ідеї в реальність.

Автор: Сальнікова Катерина
 

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас