Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як зробити правильний вибір, плануючи покупку шафи-купе

Як зробити правильний вибір, плануючи покупку шафи-купе
 

Шафи-купе славляться своєю місткістю, та незважаючи на це, неправильно підібрана шафа не тільки не заощадить і сантиметра вільного простору, але й може перетворитися на черговий громіздкий і незручний предмет домашнього інтер'єру.



Тому, якщо ви давно замислюєтеся про покупку готової шафи купе або про придбання шафи під замовлення, для початку добре подумайте і дайте собі відповіді на наступні питання: - Скільки і яких саме речей ви плануєте скласти і зберігати в цій шафі?

- В якій кімнаті ви б хотіли розмістити шафу?

- Скільки вільного простору ви готові виділити під неї?

- Чи є у вас вдома вільні ніші або конструкційно незручні кути, які можна використовувати для цих цілей?

Після того, як ви самі собі відповісте на всі ці питання, у вас вже напевно складеться приблизна картинка того, що саме вам потрібно. Далі, ретельно виміряйте простір, який ви хочете виділити під розміщення шафи-купе. Подумайте про те, скільки і яких полиць/відсіків вам необхідно, щоб умістити всі бажані речі. При цьому розраховувати обсяг полиць, ящиків та інших відділів краще трохи з запасом на випадок того, якщо кількість речей збільшиться.

Плануючи шафу-купе, потрібно також враховувати і те, хто з членів сім'ї буде нею користуватися. Якщо у вашій родині є маленька дитина, тоді варто заздалегідь передбачити можливість переміщення штанг для одягу, а також зміни їхніх розмірів, щоб з часом можна було збільшити простір під верхній одяг або перемістити штангу.

Завдяки раціональному використанню кожного сантиметра внутрішнього простору шафи можна досягти не тільки максимальної ефективності цього предмету меблів, але і мінімізувати його зовнішні розміри. З цим завданням найкраще впорається проектувальник, для якого продумувати наповнення шафи – щоденна робота. Та все ж, щоб шафа максимально відповідала вашим індивідуальним потребам, краще спершу самим визначитися і чітко висловити всі свої вимоги, побажання та ідеї.

Шафи-купе – це вже далеко не новинка, а їхню практичність вже оцінили тисячі людей. Сподіваємося, скоро і ви зможете по достоїнству оцінити всі переваги даних меблів.

Приємної покупки!

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас