Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Яку вишиванку вибрати

Яку вишиванку вибрати
 

Сьогодні вишиванки – це не просто предмет народного вбрання, який колись носили наші пра-пра-прабабусі й дідусі, вишиту сорочку можна знайти в гардеробі практично кожного українця, а у багатьох навіть і не одну. Якщо раніше вишиванки носили виключно на свято, то зараз різноманітні сорочки, футболки, сукні та туніки багато хто носить як в якості повсякденного одягу на роботу, так і в ролі наряду на торжество.



Вибір сучасних вишиванок дуже великий як за цінами, так і за фасоном і орнаментом. Як з усього розмаїття вибрати те, що потрібно?

Вирушаючи на пошуки найкращої вишиванки для себе або в подарунок, для початку постарайтеся визначитися, для яких випадків ви хочете придбати цей виріб. Якщо мова йде про повсякденне носіння, скажімо, на роботу або відпочинок з друзями, тоді, в першу чергу, зверніть увагу на практичність виробу. Відмінним варіантом стане вишита футболка або сорочка з коротким рукавом з бавовняної тканини з додаванням синтетики – такі вироби легко перуться і гладяться, довго носяться і не мнуться.

В якості вишиванки для особливих приводів або торжества більше підійдуть ніжні білі сукні або сарафани, прикрашені вишивкою – для жінок, і класичні традиційні моделі з білосніжного льону – для чоловіків і жінок. Особливо гарно на таких вишиванках виглядають квіткові мотиви, вишиті бісером або мережкою.

Почитайте про значення візерунків і кольорових гам вишивки на українських сорочках, адже вишиванки здавна вважаються потужним оберегом. Залежно від мотиву і кольору вишивки сорочка допоможе вам налагодити одну зі сфер життя: привернути любов, багатство, успіх, сімейне щастя або довгоочікуване поповнення в родині. Користуючись цією ж інформацією, вибирайте та вишиванку в подарунок – такий презент буде не тільки оригінальним, але і з особливим змістом.

А насправді, в абсолютно будь-якій вишиванці ви виглядатимете модно і стильно. Тому, вибираючи красиву вишиту сорочку для себе або в подарунок, головне – щоб вона вам була до душі. І не думайте, що купуючи дорогу вишиванку, ви викинете гроші на вітер, адже сьогодні на багатьох громадських заходах вишиванку вимагає дрес-код, плюс, все більше молодих пар і випускників віддають перевагу національним вбранням замість звичних бальних суконь, тому така річ в гардеробі буде корисною точно не один раз.

Шукаючи свою ідеальну вишиванку, неодмінно завітайте в інтернет-магазин http://oleshchuk.com/zhinochi-vyshyvanky, де у величезному асортименті представлені вишиті сорочки на будь-який смак та гаманець. Тут же ви зайдете і неймовірно гарні вишиті сукні, спідниці, строї, а також комплекти вишиванок для пар і всієї родини!

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас