Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Інтер’єр за знаком Зодіаку

Інтер’єр за знаком Зодіаку
 

Всі ми знаємо, що люди, народжені під однаковими знаками зодіаку, мають спільні риси характеру, смаки та вдачу. Зоряний символ визначає наш характер, а характер, відповідно, визначає наші уподобання: в інтер’єрі зокрема. Як зробити так, щоби інтер’єр, який нас оточує, гармоніював з нашим внутрішнім світом, не дратував і не відволікав? Який стиль відповідає нашій «зоряній» натурі? Що радять зірки з цього приводу?

Овен – водночас сильний та життєрадісний знак. Йому підійдуть яскраві фарби: помаранчеві, жовті, блакитні. Загальний вигляд інтер’єру – «легкі» меблі універсальних кольорів, класичний стиль, різного роду скляні аксесуари, низькі столики. Щодо штор – швидше за все сподобаються лаконічні римські, або спадаючі легкі класичні варіанти.

Телець – також сильний і твердий знак. Тим не менш, часто надає перевагу романтичним аксесуарам, легким фактурам в інтер’єрі. Найбільш гармонійні стилі – кантрі та прованс. Любить незвичайні поєднання кольорів.

Близнюки – достатньо мінливий знак, який перебуває у постійному пошуку. Саме тому інтер’єр має бути таким, деталі якого легко варіювати та змінювати. Неактуальними будуть важкі, масивні меблі, громіздкі гардини, а от легкі, мобільні, ультрасучасні деталі інтер’єру – те, що треба. Близнюки прагнуть час від часу змінювати елементи, доповнювати їх новими, комбінувати фактури та кольори.

Рак – романтична натура, яка, хоч і любить товариство і є достатньо комунікабельною, часом воліє залишитись наодинці, в компанії себе самого. Тому свою оселю облаштовує таким чином, аби вона створювала максимально відчуття затишку та захисту: стримані, благородні тони у поєднанні зі світлими драпіруваннями, легкими елементами, м’які килими, симпатичні диванчики, пледи, картини і фото на стінах, м’яке освітлення.

Лев – як відомо, достатньо самозакохані натури, які люблять похвалу та захоплення. Тому бажають оформити своє помешкання так, щоби кожен, хто завітає до нього, - «ахнув». Леви люблять дорогі, якісні речі, бренди. Якщо ж гаманець не дозволяє такої розкоші, - віддають перевагу оригінальності, адже не бажають бути «як всі». У кольоровій гамі Леви обирають благородні тони, які легко поєднуються: глибокий синій і теракотовий, бежевий і коричневий. В інтер’єрі любить створювати атмосферу вишуканості та розкоші.

Діва – практична особа, не любить пустих балачок та роздумів – рішуча натура, вона діє. В інтер’єрі надає перевагу чіткості ліній, геометричним малюнкам, відсутності надлишку аксесуарів. Строгий, мінімалістичний, але функціональний інтер’єр – те що треба (модерн, скандинавський стиль). У кольорах – гармонія та виваженість: дотримання або теплої, або холодної гами, або ж переважання білого із присутністю кольорових акцентів.

Терези – як і годиться, врівноважені натури, тому для них найкомфортнішим є спокійний інтер’єр, без крайнощів та різких акцентів. Затишок і гармонія – пріоритети. Улюбленою є тепла кольорова гама, класичні відтінки: кава з молоком, беж, м’який жовтий. Стиль приміщення, найчастіше, теж класичний.

Скорпіон – сильний та енергійний знак, тому людям, які народилися під цією зіркою, імпонують яскраві, насичені кольори: червоний, малиновий, концентрований синій, фіолетовий, помаранчевий. Стиль меблів, здебільшого, класичний, інколи з нашаруванням екзотики. Проте, модерн також часто є до вподоби представникам цього знаку. Оригінальні аксесуари, така-собі ізюминка - це мусить бути в інтер’єрі Скорпіона.

Стрілець – непостійна і запальна натура. Складається враження, що саме для Стрільців були вигадані мобільні меблі-трансформери, які легко змінюють свою форму і положення. Сучасні столики та стільці на легких металевих ніжках, стелажі на коліщатках, які легко пересуваються – те що треба. Кольорова гама – життєрадісна: відтінки жовтого, синього, зеленого.

Козеріг – консерватор, якому до вподоби класика у всьому: в інтер’єрі, в одязі, та й узагалі в способі життя. Ідеальне поєднання кольорів: комбінація чорного-білого-червоного, чи інші варіанти, де один колір є своєрідним акцентом, що відтіняє чорно-білу гаму. Любить антикварні речі, які «пахнуть» старовиною і шляхетністю.

Водолій – ніколи не вибере нудну кольорову гаму чи звичайний, «сухий» інтер’єр. У його домі можна зустріти несподівані деталі: асиметричну вазу, чудернацький столик, різнокольорові стільці одного стилю та ін. Водоліям подобаються сміливі поєднання кольорів: помаранчевого та синього, фіолетового та коричневого. Через таку свою пристрасть до усього незвичного, часом забувають про загальний стиль приміщення, перевантажуючи його акцентами.

Риби – вразливі і романтичні. Люблять усе таємниче, незвичайне, наприклад загадкові східні мотиви в інтер’єрі. Прості функціональні меблі – для них. Проте надмірна любов до різноманітних сувенірчиків та інших дрібничок може швидко призвести до захаращення інтер’єру. А це буде суперечити основним вимогам Риб: простір та затишок у домі.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас