Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Прості правила розкішного інтер´єру

Прості правила розкішного інтер´єру
 

Кожна модниця знає, що розкішний гардероб на 80% складається з простих, часом навіть вельми бюджетних речей, які складають базу, і лише 20% - це яскраві незвичайні дрібнички та аксесуари, які завершують і доповнюють образ, роблячи його привабливим і розкішним. Що ж, це правило цілком можна застосувати і до домашнього інтер'єру! Про те, як правильно розставити ці самі акценти, щоб ваш інтер'єр став по-справжньому розкішним, ми розповімо далі.

Освітлення

Такий звичний елемент інтер'єру, без якого не обходиться жодне приміщення, як освітлення, може не тільки бути функціональним, але й стати справжньою родзинкою вашого будинку. Якщо у вашому будинку високі стелі, тоді можна купити люстру з кришталю, яка не тільки наповнить кімнату світлом, але і додасть розкоші і багатства. У приміщеннях з низькими стелями краще використовувати настінні бра і різноманітні підсвічування різних зон – такий підхід зорово збільшить простір і зробить інтер'єр більш стильним і цікавим, а якщо включати їх по черзі, то можна домогтися і таємничої романтичної атмосфери.

Оздоблювальні матеріали

Для того щоб інтер'єр вашого будинку виглядав дійсно розкішно, зовсім не обов'язково витрачати цілий статок на дорогі оздоблювальні матеріали. Прості рівні стіни, покриті матовою фарбою або штукатуркою, стануть відмінною основою для будь-якого стилю, а всього одна стіна або навіть її частина, прикрашена фактурним декором (об'ємною керамічною плиткою, дерев'яною мозаїкою або декоративною штукатуркою) привнесе цікавий акцент у ваш будинок.

Сантехніка

Як в гардеробі не варто економити на взутті, так і в інтер'єрі ніколи цього не можна робити, купуючи сантехніку. По-перше, тому що недорогі вироби відразу видно, і вони кидаються в очі не найкращим чином. А по-друге, якісна сантехніка і прослужить довше, і варіантів вибрати більш цікаві моделі у вас буде значно більше.

Деталі

Не секрет, що саме деталі створюють настрій і загальне враження від побаченого. Ваш ремонт сам по собі може бути максимально простим і лаконічним, але завдяки стильним і оригінальним деталям, будь-який інтер'єр можна зробити вишуканим. Картини, панно, предмети, пов'язані з вашим хобі, екзотичні рослини і квіти, незвичайний текстиль та багато іншого перетворять будь-який інтер'єр.

Стиль

Відмінною особливістю дорогого розкішного інтер'єру завжди був і залишається чітко виражений і витриманий стиль. Тому, перед тим як тягнути в свій будинок всі вподобані речі в магазині, гарненько подумайте над тим, наскільки вдало вони поєднуватимуться між собою, і чи підійдуть по стилю під ваш інтер'єр.

Не забувайте, розкіш – у простих речах! І нехай ваш будинок завжди радує вас приємною атмосферою!

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас