Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як вибрати коктейльну сукню, яка підкреслить найкраще у вас (частина 2)

Як вибрати коктейльну сукню, яка підкреслить найкраще у вас (частина 2)
 

У минулій статті ми говорили про те, як вибрати коктейльну сукню, яке підкреслить найкрасивіше в вас. Тепер же мова піде про інші нюанси, які також неодмінно потрібно враховувати при виборі сукні для вечірнього виходу. Отже...

Зверніть увагу на довжину коктейльної сукні

Довжина коктейльної сукні також є важливим фактором при виборі, якщо ви хочете виглядати в цьому вбранні карколомно.

Так, модницям з невисоким зростом виглядати вищими допоможуть коротші сукні, а уникати варто моделей, які дістають до ікри, так як такі сукні виглядатимуть непропорційно і зроблять вас візуально ще нижчою. Завищена талія в стилі ампір, яка розташовується відразу під грудьми, також подовжує силует, навіть якщо сукня закінчується на рівні колін. Це – прекрасний варіант для жінок невисокого зросту, які хочуть виглядати вище.

Високі жінки можуть вибирати сукні практично будь-якої довжини – головне, щоб наряд підходив за типом фігури і робив силует збалансованим. Однак високим і худим панночкам варто уникати дуже коротких суконь.

З якими аксесуарами ви будете носити сукню?

Багато людей думають, що вибір аксесуарів зводиться до одягання підходящих прикрас під певне плаття. Насправді ж, аксесуари – це ключ до створення образу, і коктейльна сукня може виглядати абсолютно по-різному в залежності від обраних прикрас.

Купуючи сукню для вечірнього виходу, уявіть її в поєднанні з яскравими сережками, блиском для губ і декількома тоненькими браслетами – так ви одержите яскравий гламурний образ. Потім уявіть її зі стриманим макіяжем, елегантними сережками-підвісками і класичними туфлями човниками – вишуканий образ готовий.

Більшість коктейльних суконь досить універсальні. Вибираючи своє нове платтячко, задайте собі кілька питань:

• Чи будете ви носити його з прикрасами з жовтого або білого золота (срібла)?

• Які кольори сумочок і взуття підійдуть під цю сукню?

• Які фасони взуття та сумочок підійдуть під сукню? Сандалії, яскраві туфлі на каблуках, класичні човники, туфлі на танкетці, чобітки, ботильйони – вибрана сукня має давати вам максимум можливостей.

• Чи буде вона добре виглядати з клатчем, класичної сумкою та іншими сумочками?

І, наостанок...

Завжди пам'ятайте, що ви обираєте сукню, а не вона – вас. Незважаючи на те, що в моді яскраві неони і сміливі анімалістичні принти, ви не повинні купувати таку сукню, якщо вона вам не личить. Сукня має не тільки підходити за типом фігури і зростом, але і своїм забарвленням вдало поєднуватися з вашим кольоротипом зовнішності (колір очей, шкіри, волосся).

Наприклад, мініатюрним жінкам не підійдуть сукні з великим принтом, однотонні моделі в цьому плані є набагато більш вдалим варіантом (але переконайтеся, що колір сукні вам підходить). А худенькі панянки з темним волоссям можуть виглядати занадто худими в темних сукнях.

Підбирати одяг за кольоротипом – це майже мистецтво. Але щоб вам було простіше зрозуміти, чи йде вам сукня цього кольору, запитайте себе: Чи скажуть люди, що ви виглядаєте чудово, чи що сукня у вас дуже красива? Звичайно ж, красивими повинні бути ви в сукні, а не сама сукня.

Автор: Сальнікова Анна

Попередня частина статті

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас