Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Новорічна листівка власними руками: Листівка "4 ялинки"

Новорічна листівка своїми руками

Використаний золотистий тонкий папір (можна замінити фольгою від цукерок, краще, якщо фольга буде на паперовій основі, вона не так легко рветься і краще кріпиться до картону) і шматочки блакитного паперу 4-х різних відтінків (я взяла упаковку від паперу для принтера Ballet - вона різних відтінків, вирізала 4 шматочка з різних частин).

Золотий папір нарізати тонкими смужками, з них робиться сіточка. Для того, щоб все це не вислизало з рук, я першу вертикальну та першу горизонтальну смужки приклеїла до паперу (чорновий листок) кінчиками, і далі по черзі додаю по одній смужці вертикальної і горизонтальної. Отримана сіточка обрізується під розмір листівки, приклеюється (можна косо, можна прямо, виглядає в будь-якому разі добре).

Зверху на сітку можна приклеїти що завгодно: будь-яку фігурку. Можна вирізати її з основного картону, з мотузки, з іншого паперу - не важливо! Я зробила 4 схематичні ялинки з паперу. Прикрасила їх поки що просто кульками з того ж самого паперу, тільки колір місцями поміняла. Можна було ще щось додати, але я не придумала нічого вдалого. Поки що залишу так.

Так! Придумала класну штуку з розряду "дрібниця, а приємно": золотим маркером фарбується ребро картону, виходить майже непомітно, але дуже вишукано: як ніби картон на зрізі золочений. На фото трошки видно знизу. Ви, напевно, бачили щоденники, зі сріблястим зрізом сторінок? Ось це приблизно так само виглядає.

За матеріалами dom.sibmama

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас