Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як вибрати зимовий комбінезон для малюка: 5 важливих правил

Як вибрати зимовий комбінезон для малюка: 5 важливих правил
 

З настанням холодної пори року перед кожними батьками постає непросте питання – у що одягнути дитину цієї зими, щоб вона не замерзла у будь-яку погоду і могла легко і вільно рухатися під час прогулянки? Серед усього розмаїття дитячого зимового одягу найбільш практичним і зручним заслужено залишаються дитячі комбінезончики. Безперечно, вони варті того, щоб на них витратитися, а зробити правильний вибір допоможуть наші 5 простих правил.



Не купуйте на виріст

Як би вам не хотілося заощадити і придбати комбінезон на цю та наступну зиму, не варто цього робити. Так, діти ростуть швидко, і встигати вчасно оновлювати гардероб дитини дуже складно і невигідно. Але зимовий комбінезон повинен бути строго за розміром, щоб забезпечити комфорт і тепло вашій дитині, і при цьому не обмежувати рухів під час прогулянки. Дітям потрібно багато рухатися, грати і пізнавати світ навколо.

Але, як і в будь-якому правилі, тут є своє виключення – можна придбати комбінезон-трансформер, якщо вашій дитині зараз до 6 місяців, тоді він вам прослужить і наступну зиму.

Не вірте модним назвам

Виробники сучасного одягу на які хитрощі тільки не підуть, аби залучити покупця. Остання «новинка» у цій сфері – вигадування нових модних назв звичним наповнювачам. Замість того щоб купити супер «новинку» і переплатити за той же самий звичайний синтепон в три дорого лише за назву, не полінуйтеся знайти етикетку і просто подивитися склад.

Виняток – серед усіх новомодних назв є група, в яку включено слово «файбер», що означає волокно – цей тип наповнювача складається зі штучного синтетичного волокна, яке дійсно прекрасно гріє, не створює парникового ефекту і не збивається при пранні.

Не забувайте про фурнітуру

Комбінезон цінний тим, що в ньому малюкові буде не тільки комфортно і тепло, але і він буде надійно захищений від вітру і вологи. Якщо мова йде не про найменших дітей, які ще не бігають, а про малюків більш старших, що активно пізнають світ, то дуже важливо, щоб під час гри в снігу або в дощову вогку погоду вода, сніг і холодний вітер не потрапили під комбінезоном. Тому, купуючи такий одяг для дитини, уважно перевірте всі резиночки і застібки – вони повинні щільно прилягати до тіла, але й не передавлювати, при цьому одягати і знімати комбінезон має бути максимально легко і швидко.

Хочете заощадити – купуйте напівкомбінезон і курточку окремо

Напівкомбінезони – це прекрасна модель, яка дозволяє регулювати довжину бретелей, завдяки чому ваша дитина зможе проносити його не один, а від двох до чотирьох сезонів. Це прекрасна можливість заощадити кошти сімейного бюджету. Але, підбираючи курточку в комплект до напівкомбінезону, зверніть увагу на нижню резинку, яка повинна щільно оперізувати дитину.

Одного комбінезона недостатньо

На зиму в гардеробі у дитини має бути, як мінімум два, а то і три комплекти одягу, який можна змінювати. Наприклад, якщо ви вранці пішли на прогулянку і наскрізь промочили комбінезон, тоді на після обіду у вас має бути ще один або штани (напівкомбінезон) з курткою для прогулянки, і ще один комплект – для походу в гості.

Бажаємо вам приємних покупок!

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас