Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Вибираємо дитячу коляску – практичні поради від молодих мам

Вибираємо дитячу коляску – практичні поради від молодих мам

Коляска для дитини – це її перший транспорт і, звичайно, кожні батьки хочуть, щоб вона була максимально комфортною для малюка і зручною для молодої мами. Порад про те, як вибрати дитячу коляску, написано чимало, але як можна реально вибрати те, чим раніше ніколи не користувався і поняття не маєш, що стане в нагоді, а що ні?



Як показує практика, далеко не всі аксесуари можуть дійсно знадобитися, а багато дрібниць, про які так часто забуваєш при виборі, виявляються дуже і дуже потрібними. Давайте послухаємо поради від тих, хто сам недавно на собі все випробував. А саме, таких же молодих мам, як і ви, але які вже знають, що найкращі дитячі коляски – це не ті, що коштують дорожче, а ті, які здатні забезпечити захист і спокій малюкові, а мамі – легкість керування і допомогу в повсякденних справах.

«Звертайте увагу на деталі»

Здавалося б, така дрібниця, як ремені на кошику, сумочка для мами на ручці коляски, віконце в капорі, більш закрита корзинка, знімний матеріал і багато іншого зроблять вашу прогулянку набагато приємнішою. Наприклад, глибока закрита корзинка не дасть іграшкам і речам випадати з неї, а за допомогою ременів ви зможете зафіксувати пакет з продуктами, через віконце ви завжди побачите, що робить ваш малюк зараз, в сумочці на ручці зручно зберігати необхідні дрібниці для прогулянки, а знімний матеріал дозволить прати коляску, коли це знадобиться.

«Великі колеса – краща прохідність»

Вибираючи коляску, зверніть увагу на діаметр і ширину колеса – коляски з тонкими колесами не скрізь можуть легко проїхати, вони більше підходять для ідеально рівних тротуарів, які в нашій країні – рідкість.

«Трансформери – це зручно і практично»

Коляски-трансформери типу 2 в 1, які поєднують у собі люльку і прогулянковий варіант – це зручно і практично. Такою коляскою ви зможете користуватися від народження малюка і до тих пір, поки вона вам буде потрібна. До того ж, у деяких моделей люлька може трансформуватися в автокрісло, що дозволить вам непогано заощадити.

«Однією коляскою вам не обійтися»

Яку б прекрасну коляску ви не вибрали для себе і свого малюка, однією вам ні за що не обійтися, тому будьте готові, що слідом за коляскою-люлькою або трансформером доведеться купити прогулянкову коляску або модель більш полегшеного плану, як тростину. І це аж ніяк не примха, а реальна необхідність, в чому власне ви й самі скоро переконаєтеся.

«Захист – понад усе»

Зашкодити прогулянці може безліч факторів, наприклад, погана або занадто гарна погода. Практично кожна модель коляски має спеціальні засоби, які повинні захищати дитину від вітру, дощу, снігу та прямих сонячних променів. Але, як показує практика, іноді купол від сонця виявляється занадто маленьким, а захисна тканина – не такою вже і надійною. Купуючи коляску, особливу увагу приділіть матеріалу, з якого виготовлено виріб – він не повинен продуватися або промокати від найменшого попадання вологи.

«Не забувайте про безпеку»

Часто, вибираючи коляску, молоді батьки уважно оглядають колеса, перевіряють амортизацію, дивляться, чи не скрипить конструкція, абсолютно забуваючи про такий важливий елемент, як ремені безпеки. Під час прогулянки вам кожен день доведеться пристібати малюка, тому, по-перше – ремені повинні легко застібатися і розстібатися, а по-друге – регулюватися і ні в якому разі не тиснути.

Шукаєте найкращу коляску для свого малюка? Ми рекомендуємо завітати в інтернет-магазин nabatute.com.ua, де в широкому асортименті представлені надійні і багатофункціональні транформери, легкі прогулянкові коляски, а також моделі для двійнят і трійнят. Тут же ви зможете придбати і інші дитячі товари: від меблів і транспорту для малюків до найцікавіших іграшок!

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас