Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Гімнастика для обличчя: секрети японського косметолога Чизу Саєкі (частина 1)

Гімнастика для обличчя: секрети японського косметолога Чизу Саєкі (частина 1)
 

В наших попередніх статтях ми розповідали про всесвітньо відомого японського косметолога Чизу Саєкі та розкривали її прості та ефективні поради щодо догляду за обличчям та збереження молодості і сяючого вигляду шкіри. Японка закликає усіх жінок полюбити свою шкіру, пізнати її, відчути, чого вона потребує та почати невтомний догляд, який обов’язково принесе бажані результати. У всіх своїх інтерв’ю Чизу повторює, що для того, аби виглядати добре вам, найперше, знадобляться сильне бажання і ваші руки.



Не обов’язково цілими днями просиджувати у салонах краси, аби виглядати прекрасно, достатньо приділяти собі по 10-20 хвилин в день, але, що найважливіше, регулярно. Звісно, важливо користуватись якісними косметичними засобами, та експерт з краси наголошує, що набагато важливіше – ПРАВИЛЬНО ними користуватися, з любов’ю відносячись до своєї шкіри. Не даремно вона рекомендує перед нанесенням засобу на обличчя зігріти його в руках: «Наділіть своєю енергією косметичні продукти», - радить Чизу.

Одним із обов’язкових елементів щоденного догляду Чизу Саєкі називає самомасаж та гімнастику для м’язів обличчя. Японка наголошує, що не зморшки так старять нас, як, власне, похмурий вираз обличчя, дрябла шкіра. Гімнастика для м’язів обличчя має просто чудодійний ефект: вже через кілька тижнів ви помітите, як відкрився погляд, піднялись щоки і брови, став виразнішим овал обличчя, зникло друге підборіддя.

Чизу Саєкі рекомендує виконувати гімнастику двічі на день (якщо у вас ніяк не виходить робити її щоденно – хоча б 4-5 разів на тиждень). Починати можна зранку, ще знаходячись у ліжку (адже вправи можна робити лежачи чи сидячи) - це чудовий спосіб пробудити обличчя, зняти сліди нічної припухлості. А виконання цих вправ перед сном – гарний спосіб розслабити м’язи обличчя та підготуватись до повноцінного відпочинку. Власне, Чизу Саєкі радить: «Почніть робити гімнастику для обличчя, і ви самі зрозумієте, коли вам зручно виконувати ту чи іншу вправу». Адже деякі з них настільки прості, що ви можете робити їх навіть працюючи за комп’ютером, розмовляючи по телефону чи стоячи в черзі ;).

Важливий момент – під час виконання гімнастики не поспішайте, робіть кожну вправу свідомо, відчуваючи, які м’язи зараз працюють та уявляючи чудовий результат вашої праці над собою!

Автор: Марта Павлюк

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас