Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Капсульний гардероб для дитини – зручно, практично і економно

Капсульний гардероб для дитини – зручно, практично і економно
 

Не впевнена щодо чоловіків, але кожна сучасна жінка знає, що таке капсульний гардероб. Це основа основ – та база гардеробу, яка відповідає вашому стилю, кожна річ при цьому чудово поєднується з іншою, а будь-який образ легко доповнюється і перетворюється за допомогою аксесуарів. Такий самий гардероб необхідний і діткам, і цьому є безліч причин. Про те, як створити дитячий базовий гардероб, а також про його переваги ми і поговоримо далі.



Суть капсульного гардеробу для чада будь-якого віку полягає в тому, щоб придбати всього від 5, максимум до 10 базових речей одного стилю, які будуть легко поєднуватися одна з одною. Їх малюк зможе носити з задоволенням у теплий або холодний період року. На http://papakupit.in.ua/shop/odezhda-dlya-devochek-2-7-let/svitera-kardigany-na-2-7-let ви зможете придбати дійсно стильний і високоякісний одяг для базового гардеробу своїх маленьких модниць і модників. А для того щоб зрозуміти, які речі повинні складати базовий гардероб дитини, визначитеся з тим, куди малюк буде ходити в цьому одязі.

Наприклад, у хлопчика 6 років цей список може виглядати наступним чином: садок, спортивна секція, підготовка, розвиваючі заняття, в гості і на прогулянку. У цьому випадку всі речі капсульного гардеробу варто підбирати виключно в повсякденному стилі, а значить, вони повинні бути практичними, зручними і красивими.

Далі, виходячи з потреб дитини, визначаємося зі списком речей. Джинси, брючки, спортивні штани, на літо шорти або бриджі – це буде основа гардероба, до них додатково підбираємо майки, худі, сорочку, кардиган або джемер, і з аксесуарів – ремінь, окуляри, взуття та шапку. От і все, маючи навіть настільки невеликий гардероб, ви зможете скласти досить багато різноманітних образів на кожен день.

Такий підхід вирішує відразу декілька проблем:

- Якщо дитина сама залізе в шафу і вирішить переодягнутися, вона не виглядатиме як «світлофор» або просто безглуздо, так як всі речі відмінно поєднуються з іншими;

- Коли у вас немає часу вибирати, у що нарядити ваше чадо сьогодні, ви просто дістаєте пару речей навмання, і ваш малюк завжди прекрасно виглядає;

- Більше у вас не буде повної шафи речей, що не носяться;

- Базовий гардероб легко доповнити 2-3 ошатними речами, які завжди будуть доречні для особливого випадку;

- Економія – один раз склавши капсульний гардероб, ви позбавите себе необхідності постійно докуповувати речі дитині, хіба що замінювати базові з часом, коли малюк підросте;

- Це красиво, практично і зручно.

Оцініть і ви всі переваги такого підходу до покупки дитячих речей, і ця стаття витрат у вашому сімейному бюджеті значно зменшиться. Приємних вам покупок!

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас