Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Прибираємо дитячі зимові речі, одягаємо дитину на весну

Прибираємо дитячі зимові речі, одягаємо дитину на весну
 

Погода вже починає нас радувати теплими днями, і незабаром всім мамам доведеться зробити грандіозну справу – перебрати дитячі речі, заховати зимові і подивитися, що є з весняного. Напевно з якихось речей дитина вже виросла, якісь не виглядають досить добре, щоб виходити в них в люди... А значить, вам доведеться не тільки зробити генеральне прибирання в дитячій шафі, а й оновити гардероб дитини до весни.



Хочемо ми того чи ні, але дитячий гардероб нам доводиться оновлювати буквально кожен сезон. Не виняток і майбутня весна. Готуватися до цього треба, звичайно ж, заздалегідь, і починати можна вже зараз. Тому ми підкажемо вам кілька корисних порад, які допоможуть отримати максимум, витративши мінімум.

Оновлюємо дитячий гардероб до весни

1. Перш за все, одяг має бути зручним. Коли у нас маленькі дітки, ми хочемо, щоб їхній одяг був дуже симпатичним – звичайно. Але якщо річ малюкові незручна, він буде знімати її і не захоче носити зовсім. Тому такий одяг можете і купити, але залиште його для фотографій, а придбайте те, що потрібно дитині – зручний одяг, що не сковує рухів, чим би не займалася дитина.

2. Купляйте гендерно-нейтральний одяг, а не яскраво виражені речі для хлопчиків і дівчаток. Так, вам може бути важко встояти перед рожевим або блакитним, але якщо у вас кілька дітей або ви плануєте ще одну дитину, хороша річ, яку не зносить її перший маленький власник, прослужить наступному малюкові. Дітки ростуть так швидко, що виростають з речей, не встигаючи їх зносити. І якщо ви будете купувати речі нейтрального забарвлення, в майбутньому зможете заощадити на оновленні гардеробу молодшої дитини. А оновлення дитячого гардеробу, погодьтеся, важлива стаття витрат в сімейному бюджеті.

3. Витратьтеся на якісне взуття. Дитяче взуття, особливо, демісезонне – те, на чому не варто економити. Воно має бути зручним, що б не робив малюк, практичним (простим в догляді) і якісним – таким, що не порветься, що не зтопчеться і не почне промокати, а витримає весь сезон.

4. Не забудьте і про верхній одяг: у вашого малюка обов'язково повинна бути демісезонна курточка або пальтечко на початок весни і плащик або вітровка на погоду, коли потеплішає. Також вдалим вибором для перехідних сезонів (осінь/весна) стане жилетка, з якою можна створювати безліч багатошарових образів і, тим самим, оптимально регулювати кількість одягу на дитині в мінливу погоду.

5. Те ж стосується і головного убору – їх краще купити пару: шапочка на початок весни і щось легше (наприклад, бейсболка) – на більш теплу погоду. Також можна купити або дістати з далекого куточка шафи сонцезахисні окуляри, адже їх корисно носити не тільки в спеку, а яскраве сонечко вже радує нас все частіше.

6. Якщо вам дуже сподобалася якась річ (дуже вдала за ціною, якістю та дизайном), купіть відразу пару таких речей різного розміру – на зараз і на виріст. Другу візьміть на розмір або два більше, і вам буде, у що одягнути дитину в наступному році!

Так, стильний, якісний і недорогий одяг для дітей, а також взуття для малечі, ви знайдете в інтернет-магазині http://simplestore.com.ua/detskaja, де вас приємно здивує величезний асортимент товару. Тут ви зможете вибрати те, що неодмінно сподобається вашим маленьким модникам!

Автор: Сальнікова Анна

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас