Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

«Лляне очищення» – природній засіб для вашої краси і стрункості

«Лляне очищення» – природній засіб для вашої краси і стрункості
 

Тема очищення організму, здорового схуднення стає все актуальнішою з наближенням весни. Адже кожна жінка бажає постати у всій красі у розпал пляжного сезону, і, щоби втілити цю мрію, роботу над собою потрібно розпочинати заздалегідь. Зазвичай, підготовка до літа у багатьох із нас розпочинається після новорічно-різдвяних свят, коли численні застілля залишають свій відбиток на нашій фігурі і ми розуміємо: пора щось робити. Тут на допомогу приходять наші вірні помічники: збалансоване харчування і спорт.



Впевнено ступаючи на «праведний» шлях здорового способу життя, ви вже за кілька місяців досягнете бажаних результатів. Проте, якщо підключити ще й очищення організму, влаштувавши йому справжнє «генеральне прибирання», - результат не заставить себе довго чекати і приємно здивує вас та ваших близьких!

У сьогоднішній статті хочемо розповісти вам про цілющі властивості лляного борошна та лляної олії, зокрема про їхній вплив на процес здорового схуднення, очищення організму. Як запевняють сотні жінок, які вже включили ці продукти до свого раціону і відчули прекрасні результати – схуднення відбувається легко і непомітно, а результат помітний досить швидко.

Зайві кілограми зникають непомітно

Постійне вживання лляного борошна, яке легко приготувати в домашніх умовах (перетерти у млинку насіння льону, куплене в аптеці), позитивно впливає на роботу кишківника та шлунку, а коли ці органи працюють нормально, то й весь організм очищається, позбавляється від шлаків.

Справа в тому, що 30% складу лляної олії – це клітковина, завдяки її високому вмісту посилюється перистальтика кишківника, покращується його мікрофлора, борошно чистить організм. Крім того, лляне насіння (а відповідно, лляне борошно та олія) має унікальний склад. Воно є цінним джерелом мінералів: калію, фосфору, натрію, цинку, магнію, хрому, кальцію, заліза, марганцю, міді, вітамінів групи В, вітаміну А, Е, К, рослинних білків, поліненасичених жирних кислот. Завдяки цьому, потрапляючи в організм, лляне борошно і олія сприяють легкому засвоєнню всіх корисних речовин.

Як проводиться «лляне очищення»?

Бажаючи ввести ці корисні продукти у свій раціон, врахуйте, що олію краще приймати натще – по 1 столовій ложці (почніть із й чайної ложечки та поступово збільшуйте порцію), і лише через 40 хвилин снідайте. Лляне ж борошно добре вживати, перемішавши 1 ч. л. борошна із 150 мл кефіру.

Таке «генеральне» чищення організму варто проводити курсами: протягом двох місяців, роблячи після цього двомісячну перерву.

І, на останок, ще один приємний «бонус», окрім омріяного схуднення, відчуття легкості і свіжості, енергійності та гарного настрою: вживаючи чудодійні лляні дари, ви забудете про ламке волосся та нігті, а ваша шкіра стане чистішою і пружною.

Здається, аргументів більш ніж достатньо. Спробуйте лляне очищення і переконайтесь самі!

Автор: Марта Павлюк

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас