Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Великодні смаколики, або чим порадувати малюків на Великдень

Великодні смаколики, або чим порадувати малюків на Великдень
 

Великдень для дітей і для дорослих – це два абсолютно різних свята. Далеко не всі діти вважають паску смачною, та й м'ясо на столі навряд чи сильно порадує крихітку. Чим же здивувати і потішити чадо на честь свята Великодня? Звичайно ж, улюбленими солодощами. Якщо не знаєте, що приготувати в цьому році до великоднього столу для малюків, ми вам із задоволенням підкажемо.

Шоколадні фігурки

великодні солодощі для дітей

Від шоколаду не відмовиться жодна дитина – це факт. Тому, шоколадні фігурки у формі яєць, зайчиків і курчат стануть прекрасним доповненням до святкового дитячого столу на Великдень. Ви можете приготувати їх самостійно, або ж купити онлайн чи місцевих магазинах.

Кекси з кокосовою стружкою

великодні солодощі для дітей

Відмінною альтернативою звичайній пасці стануть смачні кекси, покриті зверху глазур'ю з кокосовою стружкою і прикрашені присипкою. А якщо в тісто додати ще і сухофруктів - курагу, родзинки, цукати і т.д., то дитячому захопленню не буде меж. Звичайно, ранок варто почати саме з традиційною паски, а вже під час святкового обіду можна запропонувати дітлахам і більш смачну альтернативу.

Печиво «солодкі крашанки»

великодні солодощі для дітей

А від цього частування в захваті залишаться не тільки діти. Кожна господиня вміє робити печиво «горішки» зі згущеним молоком. За таким самим принципом спечіть крашанки, наповніть їх вареним згущеним молоком, а зверху прикрасьте шоколадом і кольоровою глазур'ю. Такі крашанки неодмінно порадують малюків не тільки в якості частування, а й як маленькі подаруночки в обмін на традиційні фарбовані яйця.

Смачної паски Вам і вашим дітям!

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас