Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Baby Bed Mats від Helen Harper – ідеально для спекотного літа

Baby Bed Mats від Helen Harper – ідеально для спекотного літа
 

Літо, сонце, спека... При +30°С жарко в будь-якому одязі. Тому малюкам в таку погоду краще гуляти і спати голяка і без підгузників. А щоб уникнути казусів, замість підгузників використовуйте пелюшки Baby Bed Mats від Helen Harper.



Ці тришарові пелюшки – ідеальне рішення для спекотного сезону. Вони не парять, тому що виготовлені з дихаючих натуральних матеріалів. Ніжна верхня поверхня відмінно вбирає вологу, а нижній захисний шар не випускає її назовні. Тому, де б ви не були, в гостях, в дорозі або на природі, дитина і її речі завжди будуть охайними, а шкіра малюка захищена від пелюшкового дерматиту.

Діти люблять Baby Bed Mats від Helen Harper, адже до них так приємно торкатися! А ще на пелюшках є яскраві малюнки, які завжди викликають у малюків посмішки. Суху пелюшку можна складати і розстеляти багато разів, вона залишається м'якою і не мнеться. Куди б ви не відправлялися, в дорогу, на прогулянку, на пікнік, в гості або в поліклініку, візьміть з собою пачку пелюшок. 10 шт – відмінний запас, з ним ваш малюк завжди буде в абсолютній чистоті.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас