Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Схуднути взимку реально, або як боротися з зимовим набором ваги

Схуднути взимку реально, або як боротися з зимовим набором ваги
 

Зимовий набір ваги часто здається неминучим, особливо з огляду на сезон новорічних свят. А ще холод і короткий світловий день буквально вбивають мотивацію ходити на тренування. В результаті практично всі ми набираємо пару, а то і кілька зайвих кілограмів, а після – навесні – починаємо з ними боротися.

Хороші новини в тому, що вам не потрібно чекати весни або літа, щоб схуднути. Навіть в холодні зимові місяці ви можете не тільки не набирати, а й втрачати вагу! Для цього db ви можете купити капсули для схуднення на 7-tsvetov.com.ua або ж дотримуватися декількох простих правил. Чи готові ви розвінчати міф про зимовий наборі ваги? Вперед!

1. Тренуйтеся вдома. Щоб не пропускати тренування, коли з дому виходити зовсім не хочеться, тренуйтеся вдома. Знайдіть хороший відео курс, яких зараз в мережі неймовірно багато, і тренуйтеся. Якщо вам здається, що у вас немає години часу на тренування, підшукайте відео для коротких інтенсивних тренувань на дому, як правило, вони тривають всього близько 20 хвилин, але не дивлячись на це ефективні.

2. Використовуйте сезон холодів, щоб спробувати щось новеньке. У наш час з кожним днем з'являються все нові види фітнесу, танців, йоги та інших тренувань. Сезон холодів – прекрасний привід спробувати щось новеньке, тренуючись в домашніх умовах!

3. Більше рухайтеся і менше їжте, коли відпочиваєте. Замість звичайних застіль з друзями віддайте перевагу більш активному відпочинку. Хорошою альтернативою посиденькам вдома стане катання на ковзанах або похід в клуб, тільки в цьому випадку намагайтеся менше пити і як можна більше танцювати.

4. Споживайте більше білків. Так ви будете довше відчувати ситість і зможете стабілізувати рівень цукру в крові. Взимку навіть ваші снеки і перекушування повинні містити хоча б 10 грамів білка.

5. Завжди майте під рукою стакан води або гарячого чаю. Взимку люди часто страждають від зневоднення і, самі того не розуміючи, плутають його з голодом. Постійне споживання рідини допоможе уникнути частих перекусів і додасть енергії.

6. Споживайте вуглеводи з розумом. Вуглеводи – не вороги. Ви можете їсти хліб і макарони, але їхня якість, кількість і час прийому їжі грають ключову роль. Насичені вуглеводи, як овочі, вуглеводи з білком і клітковиною, як бобові і молочні продукти, повинні обов'язково бути присутніми у вашому раціоні. А макарони, хліб і рис (крохмалисті вуглеводи) краще їсти після тренування, коли ваш організм отримає від них максимум.

7. Не пропускайте прийоми їжі. Найгірше, що ви можете зробити – прийти на вечірку або свято голодним. Коли ви голодні, будь-яка їжа буде для вас дуже апетитною, незважаючи на всі ваші старання їсти помірно. Їжте нормально протягом усього дня, щоб мати силу волі їсти в міру.
 

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас