Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Перша прогулянка з малюком: поради новоспеченій мамі (Частина 2)

Перша прогулянка з малюком: поради новоспеченій мамі (Частина 2)
 

Окрім підготовки до перших прогулянок з малюком, про яку ми говорили в попередній частині статті, вам також необхідно озброїтися усім необхідним. Тому сьогодні ми поговоримо про речі, які зроблять ваші прогулянки максимально комфортними для вас і для малюка. Отже, що варто купити молодій мамі?

1. Кенгуру або слінг. Переваги цих речей очевидні – у вас будуть вільні руки, а малюк завжди буде поруч з вами. Кенгуру, звичайно, в цьому плані простіше – його не потрібно вчитися одягати на відміну від слінгу; але і у слінгів є свої переваги, так що тут вирішувати тільки вам.

2. Сумка для підгузників. Без неї взагалі нікуди, адже на кожну прогулянку вам доведеться збирати з собою все, що тільки може знадобитися малюкові. Виберіть містку і зручну сумку з безліччю кишеньок і відділень, щоб у вас все необхідне було під рукою (щоб вам не доводилося довго шукати в сумці те, що знадобилося).

3. Шарф-снуд. Якщо ви годуєте грудьми, ця проста річ, яка є в гардеробі практично кожної молодої мами, стане для вас просто незамінною. Вирушаючи на прогулянку, просто оберніть його навколо шиї, як зазвичай. А коли прийде час годування, ви зможете розгорнути його, покласти в нього дитину, як в слінг, і самі прикритися шарфиком.

4. Зручна коляска-трансформер. Люлька в такій колясці знімається, а значить, ви зможете гуляти, «саджати» дитину в машину і діставати з авто, коли приїдете, заносити додому, не потривоживши її сон. Потім, коли малюк навчиться сидіти, сидушку тансформера можна буде закріплювати як обличчям до мами, так і до дороги, забезпечуючи дитині цікавий огляд або необхідний спокій.

5. Дитячі пляшечки. Звичайно ж, на прогулянку ви захочете взяти дитині додатковий «перекус» або пиття. Пляшечки для новонароджених оснащені спеціальними сосками, які не пропускають повітря, а значить, малюк не буде ковтати бульбашки і скаржитися на коліки.

Так, купляти молодим батькам доводиться багато. Щоби заощадити, ми рекомендуємо звернутися на сайт 4Baby.ua - тут ви зможете знайти все, що тільки може знадобитися вам і малюкові і, порівнявши ціни в різних магазинах, скупитися на найвигідніших умовах. 

Приємних вам прогулянок!

Попередня частина статті

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас