Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Підкорюємо нові горизонти разом з Helen Harper Soft&Dry Pants

Підкорюємо нові горизонти разом з Helen Harper Soft&Dry Pants
 

«Ах, як же за ним встигнути? – говорите ви собі, дивлячись на малюка. – Звідки в такій маленькій людині стільки енергії?!» Здається, що він дорослішає не по днях, а по годинах і стає ще активнішим. Чи буде його підгузник справлятися з такими випробуваннями? Ми впевнені, що саме нові підгузники-трусики Helen Harper Soft&Dry Pants допоможуть вашій дитині без проблем підкорювати незвідані горизонти.

Непромокальні підгузники-трусики Helen Harper Soft&Dry Pants були розроблені як альтернатива звичайним підгузкам. Більш м'які і зручні, вони відмінно підходять малюкові, який намагається робити свої перші кроки і вже пробує сідати на горщик. Надійний захист допоможе вберегти від несподіваних ситуацій, а форма трусиків дозволить знімати і одягати їх, як звичайну білизну.

Чому ж саме трусики-підгузники такі важливі в період, коли ваш малюк перетворюється на самостійного малюка?

Безпечні. Гіпоалергенні поверхні кожного шару і внутрішній абсорбуючий наповнювач виготовлені з сертифікованих матеріалів, дозволених для використання в Європі. М'які елементи оберігають ніжну шкіру від натирання.

Універсальні. Підходять як для хлопчиків, так і для дівчаток.

Надійні. Трусики м'яко прилягають до тіла крихітки завдяки еластичним манжетам і виключають можливість протікань. Внутрішній наповнювач миттєво перетворює рідину на гель і утримує його, а зовнішній захисний шар не пропускає вологу назовні.

Зручні. Еластичні елементи дозволяють знімати їх як звичайні трусики, допомагаючи малюку легко звикнути до горщика.

Helen Harper Soft&Dry Pants представлені в двох розмірах: Maxi розраховані на вагу 8-13 кг і Junior, які підходять, коли вага малюка 12-18 кг.

Тепер з Helen Harper Soft&Dry Pants ніщо не відволікатиме вашу дитину від улюблених занять.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас