Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як зробити так, щоб всім дітлахам було цікаво на дитячому дні народження

Як зробити так, щоб всім дітлахам було цікаво на дитячому дні народження
 

Батьки, які вже пробували організовувати дитячі іменини самостійно, знають, наскільки непросто може бути влаштувати свято, в якому будуть брати активну участь всі маленькі гості. У приміщенні, повному дітей з різним характером і ступенем впевненості в собі, вам потрібно все організувати так, щоб всім гостям було весело і цікаво.

Якщо ви організовуєте дитячу вечірку самостійно, ви напевно замислюєтеся над декором, пригощаннями та розвагами. Але це – не найскладніша частина, а от змусити всіх маленьких гостей взяти активну участь у святі, веселитися, та не поодинці, а всім разом – це, мабуть, найскладніша задача. Але цілком здійсненна!

Святкові ігри та конкурси

Чим залишати дітлахів грати і розважатися самих по собі, розділіть вечірку на декілька етапів і виділіть час на ігри і конкурси. Це повинні бути прості, але веселі і активні ігри, в яких беруть участь всі гості. Масу ідей на цю тему ви знайдете в Інтернеті. Але не забудьте, що всі учасники повинні отримати маленькі призи (солодощі, іграшки, інші дрібнички) незалежно від того, хто виграв, а хто програв. На сайті https://souvenir-trade.com.ua/g31072360-izgotovlenie-suvenirov-pod ви зможете закупитися такими подаруночками за дуже вигідними цінами.

Інтерактивні розваги

Також гарною ідеєю буде запросити аніматора або декількох з програмою, що відповідає віку дітлахів. Аніматори – професіонали своєї справи, і точно зможуть розворушити навіть самих сором'язливих гостей вечірки. Це можуть бути улюблені персонажі винуватця торжества, фокусники, міми, клоуни, шоу мильних бульбашок, аква-гримм і т.д. Якою б не була тематика дитячого дня народження, ви знайдете аніматорів і програму розваг, яка підходить для вашого свята.

Якщо ж все це вам здається давно заїждженої темою, можливо, настільки популярні сьогодні наукові шоу для дітей – саме те, що вам потрібно. Наукові вечірки продумуються під кожен вік дітей і є дуже інтерактивними. Дітлахам не тільки розкажуть про цікаві явища природи, хімічні і фізичні взаємодії, але і покажуть наукові фокуси, в які будуть залучені всі учасники вечірки.

Святкові сувеніри

Підготуйтеся заздалегідь і переконайтеся, що кожен гість вечірки піде зі своїм маленьким подаруночком. Важливо не тільки попрощатися з кожним маленьким гостем окремо і подякувати йому за те, що прийшов на свято, але і вручити невеличкий сувенір у вигляді мішечка солодощів або недорогий іграшки. Так кожна дитина відчуватиме, що вона була частиною вечірки, та й спогади про цей вечір у діточок залишаться надовго.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас