Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

7 цікавих ідей для обміну новорічними подарунками

7 цікавих ідей для обміну новорічними подарунками
 

Дружно зібратися всією родиною – ось в чому сенс новорічних свят. Проте подарунки для всіх родичів можуть вибити вас з колії. По-перше, навіть якщо купувати недорогі подарунки, в сумі витрати виходять не такими вже маленькими. По-друге, і часу пошук подарунків кожному члену сім'ї забирає чимало. І ось якраз тут на виручку приходить ідея обміну подарунками. Що це і як втілити її в реальність, щоб всі залишилися задоволені?

Обмін подарунками передбачає, що ви отримаєте тільки один подарунок від когось одного з родичів, як і всі інші. Але купувати і дарувати вам потрібно буде також тільки один подарунок, що збереже чимало коштів, часу і сил в передноворічній метушні. Якщо вам ця ідея підходить, тепер лише залишається розподілити, хто і кому готує подарунок, а також визначити бюджет презенту (щоб ніхто не образився).

Ідеї для обміну новорічними подарунками

Ідея 1: Імена на листочках

Це – стандартний вибір. Ви пишете імена всіх членів сім'ї на листочках, а потім наосліп кожен тягне ім'я. Тому, кого ви витягли, ви і будете дарувати подарунок. Бюджет на подарунки встановлюється таким чином, щоб ні для кого це не було накладно. Однак так як кожен купує всього один подарунок, ви зможете дозволити собі встановити більшу суму. Таким чином, кожен отримає хороший подарунок, а не купу непотрібних дрібниць. А щоб все отримали те, що хочуть, можна запитати одержувача, що б він хотів.

Ідея 2: Таємний Санта

Тут принцип той самий, але ніхто не знає, від кого отримає презент. Імена тих, хто дарує, залишаються таємницею, як і ідеї подарунків. Тобто, виходить абсолютний сюрприз. А потім, розпаковуючи подарунки, кожен повинен буде здогадатися, хто вибрав для нього цей презент.

Ідея 3: Мішок з подарунками

А це – неймовірно весела ідея. Всі учасники купують подарунки в межах встановленого бюджету, приносять їх на свято і кладуть в один мішок. Потім кожен по черзі (встановленій випадковим чином – наприклад, тягнуться папірці з іменами) вибирає подарунок за упаковкою, вагою, відчуттями.

Ідея 4: Битва за подарунки

Принцип той самий, що і у випадку з мішком подарунків, тільки ось в цьому випадку подарунки можна ще й забирати. Це неймовірно весело! Тобто, подарунки, які витягуються з мішка, відразу відкриваються. Наступний, чиє ім'я буде назване, може вибрати собі новий подарунок або забрати той, який вже витягли. У цьому випадку ім'я людини, у якої забрали подарунок, знову бере участь в черзі. Тільки встановіть обмеження – наприклад, забрати подарунок можна лише 3 рази, після чого він залишається у остаточного власника.

Ідея 5: Один великий подарунок

Замість того щоб витрачати гроші на дрібниці, ви можете скинутися і купити один великий подарунок для всієї родини: басейн, альтанка, квитки на концерт, спільна відпустка і т.д. – що завгодно, що порадує всіх. Це не завжди просто, так як побажання родичів можуть розходитися, але якщо ви все мрієте про одне й те ж саме, Новий рік – чудова нагода втілити цю мрію в реальність.

Ідея 6: Благодійні подарунки

Тут все просто: замість того, щоб дарувати подарунки один одному, все разом пожертвуйте гроші на благодійність або купіть подарунки дітям, які їх потребують.

Ідея 7: Музичні подарунки

Прямо як в дитячій грі – ви берете один з таємних подарунків і передаєте їх по колу, поки грає музика. Той, у кого подарунок виявився в руках, коли музика закінчилася, і отримує його.

Як бачите, обмін подарунками в колі родини або друзів – прекрасна і неймовірно весела ідея! Виберіть один із способів, доповніть його своїми правилами, і саме вручення подарунків стане цікавим дійством на вашому святі.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас