Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Смачні пісні десерти

Пісні десерти

Яблучний десерт

Нарізані запечені яблука змішати з вареним рисом, додати імбир та карі. Запечені яблука також можна подати без рису з цукровою пудрою і корицею.

Круп´яний десерт з сухофруктами

Зварити звичайний компот з кураги, родзинок або інших сухофруктів без кісточок. По готовності фруктів тонким струменем з помішуванням всипається манка (або інша дрібна крупа) рівномірно, невеликою кількістю.

Желе цитрусове

4 апельсини, лимон, 100 г. цукру, 15 г. агар-агару, півсклянки води. У теплій воді розчинити агар-агар і цукор, додати цедру половини апельсина, сік апельсинів і лимона, перемішати, процідити, розлити у формочки і в холодильник. При подачі форми опускаються ненадовго під воду, щоб желе легко відділилося.

Салат з фруктів

Макаронні вироби відварити до готовності, відкинути на друшляк і обдати холодною водою, заправити олією і перемішати. Ягоди винограду розрізати навпіл і вийняти кісточки. Банани нарізати кружальцями. Яблуко почистити від серцевини, нарізати тонкими скибочками. Додати мандарини або апельсини дольками. Фрукти посипати цукром з корицею, збризнути лимонним соком. Інжир і фініки дрібно нарізати, горіхи подрібнити. Консервовані фрукти відкинути на друшляк, змішати з макаронами та іншими складниками і додати трохи сиропу з консервованих фруктів. Все перемішати, посипати кокосовою стружкою і /або шоколадною крихтою.

Заливне з гарбуза

Очищений гарбуз зтушкувати в духовці до прозорого стану з невеликою кількістю води. У плоску посудину на дно товщиною в півпальця насипати шарами родзинки, очищені волоські горіхи (злегка подрібнені), курагу (теж розрізану на 3-4 частини). Зверху це все закрити гарбузом. Сік, що залишився від приготування гарбуза, не виливати, а використовувати замість води для приготування желе (див. інструкцію на пакетиках з желатином). Залити готовим теплим желе заготівлю, потім поставити в холодильник, подавати холодним.

За матеріалами dom.sibmama.ru

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас