Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Подарунки на День Вчителя, які викладачі дійсно будуть раді отримати (частина 2)

Подарунки на День Вчителя, які викладачі дійсно будуть раді отримати (частина 2)
 

У минулій статті ми говорили про подарунки на День Вчителя, який викладачі напевно оцінять. Тепер же розглянемо не такі вдалі подарунки. Так, отримати їх в будь-якому випадку буде приємно, але, як ми говорили, є подарунки кращі і гірші. І зараз ми обговоримо останні.

Подарунки, які не потрібні вчителю

1. Чашки для чаю та кофе. Ви – не єдині, хто придумав такий подарунок. Нехай з індивідуальним дизайном, написом або фото, ви не уявляєте, скільки чашок дарують вчителям діти та їхні сім'ї. Так, ваша чашка може бути дуже милою, але у викладача їх може бути дійсно дуже багато. А значить, який би прикольний дизайн ви не придумали, чашка може припадати пилом потім довго в шафі просто тому, що вона не потрібна. Плюс, ви не знаєте, з якої чашки він полюбляє пити той же чай або каву.

2. Свічки, лосьйони, косметика. Багатьом людям подобаються свічки, але у них є свої вподобання в їх виборі. Інші ж зовсім вважають такий подарунок марним і передаровують при першій же можливості. Те ж стосується кремів, лосьйонів і іншиї доглядаючої, а також декоративної косметики. Тут дійсно складно вгадати. Від невдалого аромату до засобу, який абсолютно не підходить. Такий подарунок, знову ж таки, буде марним і в кращому випадку передарується.

3. Саморобний декор. Так, саморобні подарунки дуже подобаються вчителям. Але декор своїми руками в якості подарунка, знову ж таки, може бути невдалим, якщо не припаде до смаку викладачеві. Ми маємо на увазі, що вдома він навряд чи скористається вашою гірляндою або вінком на двері. А ось декорувати клас до свята такими прикрасами – відмінна ідея! Педагогу напевно буде дуже приємно, а потім все це можна зберегти до наступного року.

4. Прикраси та аксесуари. Вибираючи подарунок вчителю, такі речі, як шарфик, ремінь, краватка, намиста і т.д. можуть здатися вдалою ідеєю. Але щоб подарунок дійсно сподобався викладачеві, ви повинні добре знати його смак, адже всі ми дуже перебірливі в аксесуарах, які носимо. І якщо подарована річ не впишеться в гардероб вчителя, він також буде лежати глибоко в шафі, поки його комусь не віддадуть або не передарують. Що ж стосується прикрас, то ювелірні вироби – недоречно дорогий подарунок, а срібні прикраси носять далеко не всі. Тим більше, тут знову ж таки можна не вгадати з вибором.

Знову ж таки хочемо повторити, що вчителю сподобається все, що ви або ваше чадо йому подаруєте. Будь-який подарунок буде приємним, адже це – увага. Але якщо ви хочете порадувати викладача подвійно, вибирайте подарунки, якими він зможе користуватися, і які проявлять турботу про нього.

Попередня частина статті

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас