Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Простий і оригінальний подарунок на День Вчителя

Простий і оригінальний подарунок на День Вчителя
 

Зовсім скоро День Вчителя – свято тих, хто терпляче вкладає знання в голови дітей. В цей день учні хочуть здивувати свого улюбленого педагога, і тому прагнуть піднести щось по-справжньому незвичайне, щоб це свято запам'яталося надовго. Сьогодні ми хочемо запропонувати вам кілька простих, але в той же час оригінальних подарунків, які можна піднести в якості презенту на День Вчителя.



Останнім часом неймовірно популярними стали футболки з різними авторськими принтами. А що? Якщо ваш учитель не носить футболки на уроки, це ще зовсім не означає, що такій дрібничці не знайдеться місце в гардеробі для відпочинку, пікніків, поїздок і просто прогулянок влітку. Оригінальна футболочка завжди нагадає педагогу про улюблених учнів, та й обійдеться такий подарунок зовсім недорого.

Такий подарунок, як футболка з незвичайним принтом під замовлення, зручний тим, що малюнок можна підібрати під учителя будь-якого предмета, оригінально обігравши тему. Особливо актуально це буде для випускних класів, які замість або разом з малюнком або своєю фотографією можуть залишити автографи і побажання улюбленому вчителеві на футболці.

Панно для автографів і побажань може стати не тільки футболка, але і стильна парасолька, сумочка, альбом з фотографіями і багато всього іншого. Такий подарунок буде неймовірно приємний кожному вчителю, або стане відмінним доповненням святкового презенту, адже головна його цінність – це частинка душі кожного учня класу.

І звичайно, не забувайте про те, що найкращий подарунок для кожного вчителя – це відмінна поведінка і жага знань підопічних, а найкраща нагорода за все терпіння, віру і витрачені сили – визнання своїх учнів.

Автор: Сальнікова Катерина
 

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас