Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

5 цікавих ідей для сімейного Дня Валентина

5 цікавих ідей для сімейного Дня Валентина
 

День Валентина – чудова нагода висловити свою любов тим, хто вас оточує і дарує вам кожен день свою любов. І так, романтична вечеря при свічках – це класика дня закоханих і прекрасна можливість вам, батькам, нарешті побути удвох разом. Але не варто обмежуватися лише таким святкуванням, адже вдень (до романтичної вечері) ви можете залучити до святкування дня закоханих і своїх дітлахів, весело провівши час всією родиною!

Розваги для всієї родини на День Валентина

Зробіть валентинки

Виготовляти валентинки з кольорового паперу і картону цікаво в будь-якому віці! Запропонуйте дітлахам подумати про всіх людей в їхньому житті, які їм дорогі, і виготовити листівочку на День Валентина для кожного з них. Це можуть бути мама і тато, брати і сестрички, вчителі і тренери, друзі і навіть домашній вихованець. Допоможіть дітлахам приготувати валентинки для всіх, а заодно можете зробити і самі кілька штук – для малечі і коханого чоловіка.

Спечіть печиво

Домашнє печиво – це завжди добре, смачно і святково! Купіть красиві форми для печива у вигляді сердечок різних розмірів і разом з дітлахами приготуйте «смачні валентинки». Замісіть тісто і, розкатуючи коржі, дайте малюкам вирізати формочками печиво. Також добре для дня закоханих підійдуть форми для печива у вигляді янголят, квітів і букв, з яких можна скласти слово «любов» або «love». І не забудьте прикрасити печиво-валентинки красивою рожевою глазур'ю!

Полювання за серцями

Сховайте маленькі паперові сердечка по всьому будинку і позмагайтеся, хто знайде більше за всіх. Або ж для більш старших дітлахів можна придумати невеликий квест, в якому на кожному сердечку буде підказка, де шукати наступне. Для переможця можна приготувати невеличкий подарунок – найбільше печиво-валентинка або який самі придумаєте.

Ігри, ігри і ще більше ігор!

Цукерки і печиво у вигляді сердечок стануть відмінним інструментом для ігор. Наприклад, можна зіграти в хрестики-нулики, використовуючи різні цукерки або цукерки і печиво. Або ж побудувати вежу за типом «дженга», а можна на швидкість перекладати цукерки з однієї чашки в іншу. У будь-якому випадку, переможець забирає все солодощі!

Любов і творчість

В Інтернеті ви знайдете безліч цікавих ідей для творчості на тему дня закоханих. Виберіть щось за віком малечі і творіть разом. Наприклад, можна вирізати з паперу багато кольорових сердечок і зробити святкову гірлянду. Або ж маленькими паперовими сердечками можна прикрасити гілочку від дерева (замість листочків). Виберіть поробку, яка до душі вам і вашим дітлахам.

І пам'ятайте, немає неправильного способу провести День Валентина з сім'єю, якщо ви святкуєте його разом!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас