Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

8 березня – свято починається зі сніданку!

8 березня – свято починається зі сніданку!
 

Хороший день починається зі смачного і поживного сніданку. А святковий день починається зі святкового сніданку! І, звичайно, чоловіки хочуть порадувати коханих жінок з самого ранку. Навіть ті, хто особливо не вміє готувати, все одно сподіваються справити враження на своїх жінок. Якщо і ви хочете піднести смачний сюрприз своїй коханій на 8 березня, ми підкажемо, як порадувати її сніданком при мінімальних уміннях. Почнемо!

Ідеї сніданку на 8 березня

Сніданок в ліжко на двох

Приготуйте два круглих тости середнього розміру. Пропонуємо підсушити їх в тостері або підсмажити на сковороді. Для останнього поставте сковороду на вогонь, намажте вершкове масло тоненьким шаром на обидві сторони тосту, обсмажте до золотистої скоринки. Зніміть тост на паперовий рушник. Підсмажте дві яєчні: на гарячу сковороду, злегка змащену маслом, розбийте два яйця, приправте сіллю, перцем, потримайте пару хвилин і знімайте. Зваріть каву з додаванням спецій або заваріть чай, на смак дами. Сервіруйте піднос. Чашечки з кавою або чаєм, цукор, молочник. На тарілку викладіть тости, на них – яєчню. Розподіліть тости у формі 8. Прикрасьте гілочками салату, двома помідорами чері. Круасани прекрасно доповнять композицію. Приємного сніданку!

Сніданок для сім'ї

Роли з яєць з начинкою – легка і в той же самий час вишукана страва. Вам знадобиться 4 яйця, сіль і перець за смаком, а також начинка на вибір. Пропонуємо безпрограшний варіант: 3-5 великих печериць нарізаємо слайсами, зелену цибуля і зелень дрібно рубаємо, 100-150 г сиру твердих сортів натираємо на крупній тертці. Яйця зі спеціями збиваємо виделкою, додаємо шампіньйони з цибулею. Ополоником наливаємо масу на розігріту сковороду. Злегка підсмажуємо, перевертаємо на інший бік, зменшивши вогонь, викладаємо сир і зелень тонким шаром і загортаємо в рол. Обсмажуємо рол з двох сторін до рум'яності. Повторюємо ще 2-3 рази, поки не закінчаться яйця і начинка. Подавати роли до столу потрібно теплими, нарізаними по діагоналі. Прикрасити їх можна помідорами або слайсами червоного болгарського перцю. Смачного!

Сніданок дієтичний

Найдієтичнішим сніданком вважається вівсянка, але вчені все більше роблять упор на білковий сніданок. Спробуємо поєднати і смачне, і корисне. Для початку 3-4 ст. л. вівсяних пластівців або краще суміші декількох злаків запарте окропом, наливши його так щоб тільки покрило водою, і дайте настоятися 5-10 хвилин. В цей час до сиру (200 г) додайте 1 банан, 1 очищене яблуко і збийте до однорідності. З'єднайте запарені пластівці з сирною масою, додайте столову ложку меду і горіхи, ретельно розмішайте. Викладіть сніданок на тарілку і прикрасьте розмороженими фруктами або скибочками свіжих, також можна скористатися шматочками фруктів з варення. Корисного сніданку!

І наостанок пам'ятайте: що б ви не приготували, любов і посмішка, з якими ви будете подавати сніданок, зроблять його неперевершеним!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас