Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як підготуватися до Дня святого Валентина подружжю?

Як підготуватися до Дня святого Валентина подружжю?
 

Так, День Валентина може здатися надзвичайно комерційним святом, придуманим для того, щоб продати за один день більше листівок, квітів і цукерок. Але, погодьтеся, є в його атмосфері незрозуміла романтика, якій просто неможливо не піддатися. Навіть якщо ви вже – сімейна пара, можливо, і з малечею, все одно постарайтеся вийти в цьому році за рамки звичних квітів і шоколаду, і сплануйте свято закоханих для себе і своєї другої половинки! – У цьому вам допоможуть наші поради.

Як підготуватися до Дня святого Валентина подружжю?

Порада 1: Домовляйтеся з нянею заздалегідь

У День Валентина майже всі пари хочуть влаштувати собі побачення, в тому числі і сімейні. Тому в цей день няні користуються особливо великим попитом. Якщо у вашої нянечки теж є плани на день закоханих, подбайте заздалегідь про те, щоб знайти іншу доглядальницю дітлахам на цей вечір (або домовтеся з кимось із родичів).

Порада 2: Продемонструйте любов і своїй малечі

Так, ви запланували побачення на вечір, але свято закоханих триває цілий день. Заплануйте святковий сімейний сніданок, проведіть більше часу з дітьми вдень. Ідеї для Дня Валентина з дітьми ви знайдете в нашій минулій статті. Потім, коли будете йти ввечері, залиште дітлахам трохи ласощів і цікавий фільм або мультик (або ж нову гру).

Порада 3: Почніть з сюрпризу

Більшість романтичних планів будується на вечір Дня Валентина, коли вже всі справи зроблені, а стрес пережитий. Але, замість того щоб чекати цілий день, спробуйте запланувати маленький сюрприз для своєї другої половинки на самий ранок. Приготуйте особливий сніданок або засуньте маленький подаруночок у взуття або кишеню верхнього одягу – такий сюрприз зарядить гарним настроєм на весь день!

Порада 4: Побалуйте себе

Створіть собі настрій ще до того, як почнеться романтичний вечір. Попросіть няню приїхати на пару годин раніше, щоб ви могли приділити час собі і спокійно зібратися, не відволікаючись постійно на дітей. Прийміть ванну, зробіть манікюр, зачіску, макіяж і нарядіться у щось гарне й особливе.

Порада 5: Заплануйте щось цікаве

Вечеря і кіно – це завжди добре, але постарайтеся придумати щоcь особливе на цей вечір. Наприклад, ви можете відтворити своє перше побачення або створити свою нову традицію Дня Валентина, яка зробить кожне ваше свято закоханих особливим.

Порада 6: Відсвяткуйте на наступний день

Не хочете святкувати в оточенні шуму багатьох інших пар? На жаль, в День Валентина ви навряд чи зможете знайти відокремлений столик. А ось на наступний день – цілком! Ви зможете вибирати будь-який заклад і будь-який столик, а ваше побачення буде по-справжньому інтимним і романтичним.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас