Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Що подарувати жінкам різного віку на 8 Березня

Що подарувати жінкам різного віку на 8 Березня
 

Одним із найулюбленіших жіночих свят є 8 Березня. В цей день кожна представниця прекрасної статі отримує максимум уваги та приємних слів у свою адресу. А ще – подарунки. Що ж подарувати в цей день жінці? Адже всі жінки такі різні, зі своїми смаками та інтересами. Окрім того, при виборі подарунка потрібно враховувати також вік жінки.

Що ж краще подарувати жінкам різного віку на 8 Березня?

Маленьким дівчаткам найбільше сподобається у якості подарунка лялька. Та це має бути не проста лялька. Оберіть із великого їх різноманіття найкрасивішу, саме ту, яка має найбільш нарядний і вишуканий, елегантний вигляд. Це потрібно для того, щоб дівчинка ототожнювала себе із новою іграшкою, розвиваючи свою жіночність.

Дівчаткам шкільного віку бажано дарувати річ, якою вони зможуть користуватися під час навчання. Це може бути, наприклад, пенал для ручок та іншого канцелярського приладдя, блокнот, маленьке дзеркальце в гарній оправі, яке вона зможе носити в своїй шкільній сумці. Слід мати на увазі, що подарунок має бути не тільки практичним, але й красивим, адже 8 Березня – це свято не лише всіх жінок, але й краси! Тож потурбуйтеся про естетику подарунка.

Дівчатам підліткового віку можна презентувати на 8 Березня якийсь предмет одягу. Головне, щоб він відповідав тим речам, які прийнято носити в компанії, до якої входе дівчинка. Адже підлітки прагнуть влитися у компанію, стати в ній «своїми», а тому хочуть виглядати так, як решта дітей у ній. Також дівчатка підліткового віку прагнуть подобатися представникам сильної статі, а тому доречними будуть подарунки, які допоможуть їм виглядати привабливіше. Це можуть бути, наприклад, заколки для волосся, парфуми, біжутерія, косметичні засоби тощо.

• Подарунки цього ж типу можна дарувати також молодим дівчатам. Доречними будуть і квіти, і романтична вечеря, оскільки в юнацькому віці романтика займає особливо важливе місце. Якщо дівчина любить фотографуватися, можна подарувати їй фотосесію у професійного фотографа. Або ж замовити художнику її портрет.

• Існує шкідлива звичка дарувати дорослим (так званим «сімейним») жінкам практичні подарунки: постільну білизну, сковорідку, набір рушників тощо. Звичайно, всі ці та їм подібні речі обов’язково стануть у нагоді жінці. Та в цей день хочеться відчути себе не домогосподинею, а Жінкою у високому розумінні цього слова. Тож постарайтеся обрати для жінки такий подарунок, який підкреслював би її жіночність, витонченість. Це можуть бути якісні дорогі парфуми чи фірмова сумочка, елегантний наручний годинник, золота прикраса. Якщо ж так хочеться подарувати білизну, то нехай це буде нижня білизна, а не постільна.

Жінкам поважного віку також варто презентувати на 8 Березня такий подарунок, який підкреслить у ній жінку. Вишукана шаль або палантин, розкішний букет улюблених квітів не залишать її байдужою.

Пам’ятайте, що, отримуючи від вас подарунок на 8 Березня, жінка має відчути себе дорогою, цінною, коханою!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас