Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Вибираємо дитячі іграшки онлайн: 5 найважливіших порад

Вибираємо дитячі іграшки онлайн: 5 найважливіших порад
 

На сьогоднішній день в інтернеті можна купити практично що завгодно, в тому числі, звичайно, і дитячі іграшки. Їх різноманітність в магазинах для дітей практично нескінченна. Однак вибір ускладнюється тим, що батьки не можуть торкнутися іграшки, щоб адекватно оцінити її якість, а отже, і її безпеку для малюка.

Насправді, слідуючи простим порадам, ви зможете вибирати дійсно гарні іграшки для своєї дітвори, не відходячи від комп'ютера. Просто при виборі і покупці наступної іграшки в інтернет-магазині керуйтеся наступними правилами...

Поради для батьків, які купують іграшки онлайн

1. Вибирайте брендові іграшки

Бренди дбають про свою репутацію, а тому якість з іграшок часто підкріплюється усіма необхідними стандартами, ліцензіями і гарантіями. Це означає, що в більшості випадків брендова іграшка буде достатньо міцною і безпечною для вашого чада, але тільки в тому випадку, якщо це дійсно бренд, а не підробка. Купуючи онлайн, не ведіться на занадто великі знижки і непристойно приємні ціни – така покупка, швидше за все, виявиться підробкою і розчарує вас і вашого малюка.

2. Читайте огляди та відгуки

В Інтернеті можна знайти будь-яку інформацію, в тому числі і про обрану вами іграшку. Ви можете почитати про неї не тільки на продуктовій сторінці, але і знайти об'єктивні огляди (в тому числі і відео розпакування) від незалежних користувачів. І якщо поганих відгуків про неї більше, ніж хороших, вам варто підшукати щось інше.

3. Дотримуйтеся рекомендацій щодо віку

Іграшки розробляються з урахуванням певного віку дитини. Так, малечі до 3 рочків неможна давати іграшки з дрібними деталями і з не міцних матеріалів. Виріб для більш старшого віку може бути небезпечним для малюка, в той час як іграшка для дітлахів молодшого віку не принесе дитині користі і не буде цікавою.

4. Приділіть більше уваги характеристикам продукту

Ця іграшкова гітара може виглядати дуже круто! Але чи є у неї можливість регулювати звук? У різних іграшок одного типу можуть бути дуже різні характеристики – подумайте про те, що для вас важливо, і зробіть відповідний вибір.

5. Вибирайте іграшки, які не тільки розважають

Деякі іграшки просто цікаві, інші ж ще й навчають або розвивають. Такі іграшки, як сортери, конструктори і навіть набори посуду дають малечі можливість опанувати новими навичками, навчитися кольорам, формам і навіть новим словам. А іграшки для ігор на уяву, іграшкові музичні інструменти тощо навчать бути впевненим в собі і самовиражатися. У той час, як красивий плюшевий ведмедик стане відмінним подарунком дитині, можна вибрати щось цікавіше для розвитку її м'яких (соціальних) навичок.

Порівнюйте ціни

Вибравши іграшку, яку ви хочете купити дитині, обов'язково порівняйте ціни. Для цього загляньте в кілька інтернет-магазинів з хорошою репутацією або скористайтеся одним із сервісів порівняння цін (які показують ціни на однаковий товар на різних сайтах). При цьому звертайте увагу і на вартість доставки, адже десь вона може бути включена, а десь – ні.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас