Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

6 причин зробити вибір на користь натяжних стель

6 причин зробити вибір на користь натяжних стель

Натяжні стелі здобули величезну популярність, коли з'явилися багато років тому. І до сих пір вони залишаються актуальним рішенням у багатьох ситуаціях і для самих різних інтер'єрів. Вони легко і швидко встановлюються, доступні за вартістю і практично не обмежені в стилістичних рішеннях. А коли стеля набридне, її можна легко замінити.

Ваші можливості з натяжними стелями дійсно безмежні. При цьому як простий мінімалістичний дизайн, так і розкішне Зоряне Небо натяжна стеля з підсвічуванням буде виглядати чудово в інтер'єрі. То ж заходьте на сайт potolkoff.kiev.ua і обирайте свою! А ми розповімо більше про вагомі переваги натяжних стель перед іншими рішеннями.

6 важливих аргументів на користь натяжних стель

1. Гнучкість рішень для вашого інтер'єру

І мова не про зовнішній вигляд, а про те, що з натяжною стелею ви можете вигадувати найфантазійніші дизайни і як завгодно розташовувати витяжки та освітлення. Вам будуть доступні багаторівневі натяжні стелі, окремі фрагменти в поєднанні з гіпсокартоном та іншими матеріалами і всілякі інші комбіновані рішення. Отвори в плівці, з якої виготовляється стеля, можна розміщувати де завгодно, що дає повний простір для реалізації найсміливіших ідей з освітленням та іншими системами будинку (сигналізація, витяжки, кондиціонування тощо).

2. Це недороге і практичне рішення

Натяжним стелям не страшна волога і корозія, вони легко миються і не реагують на миючі засоби. Вони не тріскаються, не облазять, не витираються. При цьому натяжна стеля обійдеться не набагато дорожче (якщо взагалі дорожче), ніж інші традиційні рішення: штукатурка, гіпсокартон і т.д. А прослужить – набагато довше і практичніше.

3. Принти та інші можливості

Мабуть, найпрекрасніше в натяжних стелях те, що на них можна надрукувати, що завгодно. Таким чином, стеля стане родзинкою інтер'єру у вашому будинку чи офісі. Більш того, у вас є можливість зробити внутрішнє підсвічування, як в стелі «Зоряне Небо» або «Направляючі лінії». Такі рішення виглядають дуже ефектно.

4. Швидка установка і проста заміна

Установка натяжної стелі займає менше одного дня, а іноді – всього пару годин. Вона кріпиться до стін на металевий профіль. Тому в разі, якщо ви пошкодите стелю, або вона перестане вам подобатися, її так само легко буде зняти і замінити новою.

5. Здоровий вибір з точки зору гігієни

Через те, що натяжні стелі легко миються, не страждають від вологи і конденсату, не піддаються корозії, їх рекомендують для установки в медичних та освітніх закладах, де потрібно підтримувати чистоту. Тому і для будинку такий вибір буде дуже вдалим.

6. Ізоляція від спеки, холоду і протікання

Натяжна стеля не прилягає до поверхні справжньої стелі, утворюючи під нею порожнину. Цей повітряний прошарок захистить від спеки влітку через розпечений дах і від холоду взимку, коли дах промерзає. Якщо ж над вами є сусіди, натяжна стеля вбереже ваш ремонт від затоплень: волога збереться в ній, а після видалення плівку можна буде знову натягнути, і вона буде виглядати, як раніше.

Висновок

Натяжні стелі довговічні і максимально прості в догляді. Це здорове і гігієнічне рішення, при цьому мити їх зовсім не обов'язково. Але ситуації бувають різні, і якщо вам все ж потрібно буде помити стелю, для цього можна використовувати практично будь-які миючі засоби (крім абразивних). А якщо стеля все ж зноситься або просто вам набридне, ви завжди можете легко і швидко замінити її на нову.

Як бачите, у вас є чимало причин віддати свій голос на користь натяжної стелі. Заходьте на сайт potolkoff.kiev.ua, вибирайте свою стелю і викликайте замірника в той самий день безкоштовно.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас